FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF l-a iritat pe Gică Popescu: „E rușinos! Duceți-vă la ușa Federației”

Gică Hagi, antrenorul Farului, a vorbit la finalul meciului cu UTA (0-0) și despre declarațiile făcute recent de Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF: „Nu e loc de proiecte la echipa națională!”.
Gică Hagi, antrenorul Farului, a vorbit la finalul meciului cu UTA (0-0) și despre declarațiile făcute recent de Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF: „Nu e loc de proiecte la echipa națională!”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 18:20 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 18:25

Gică Popescu, președintele Farului, a criticat din nou Federația Română de Fotbal la finalul remizei de azi cu UTA, 0-0.

În primul rând, „Baciul” și-a exprimat acordul cu privire la inițierea unui proiect la echipa națională: „Nu prind proiectele? Păi, s-au făcut proiecte ca să prindă? Pentru a prinde proiectul, în primul rând trebuie să-l începi. Aici, la Farul, prinde viață acest proiect pentru că noi în fiecare azi vrem să facem infrastructura, creștem jucători, am ajuns la 650 de copii în academie. 

Constatați și voi că aici e un proiect la care lucrăm ani de zile și pe care vrem să-l îmbunătățim. Atât timp cât nu există un proiect, ce să aștepți?”.

Hagi e revoltat: „Cum să mi se întâmple așa ceva?!”
Farul - UTA 0-0
Hagi e revoltat: „Cum să mi se întâmple așa ceva?!”

Apoi, Popescu a taxat lipsa de asumare de la Casa Fotbalului: „Dar de ce mă întrebați pe mine și nu mergeți la ușa Federației? E rușinos că după o nouă calificare ratată nu iese nimeni să spună ce s-a întâmplat. Mergeți acolo, oameni buni, să primiți răspunsurile de acolo!”, a mai spus Gică Popescu.

Gică Hagi s-a aprins din nou: „Stoichiță a greșit! Hai să vă dăm acadele și Chupa Chups”

Gică Hagi, antrenorul Farului, a vorbit la finalul meciului cu UTA (0-0) și despre declarațiile făcute recent de Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF: „Nu e loc de proiecte la echipa națională!”.

„Chiar dacă Stoichiță crede altceva, e nevoie de un proiect. Altfel, românii nu pot fi fericiți. Rezultate n-avem, dacă le vrei de azi pe mâine, nu se poate! Iar nu ne calificăm, iar plângem. Naționala României are nevoie de un proiect. 

Altfel, vă dăm acadele și Chupa Chups și gata. Italia, Belgia au investit în tineri, nu se face ceva de azi pe mâine cum dorește domnul Stoichiță, care a greșit! Dacă nu ai rezultate, ce trebuie să faci?! Trebuie să construiești! Ne bucurăm de un meci, de două, apoi iar clacăm și cade totul pe jucători”, a declarat Hagi.

Ok, acum vrem la Europene. Și dacă nu se întâmplă?! Iar trec doi ani. Când nu mai ai temelie, bază, pe ce să construiești, trebuie să știi să pui bazele unui proiect mare, să formezi acea bază care să fie câștigătoare
Gică Hagi, antrenor Farul

Eu cred că Hagi ar fi un bun selecționer acum, când e la maturitatea deplină și are o privire de ansamblu extraordinară asupra potențialului fotbalului românesc. Dar e atât de neclar ce vrea cu adevărat încât nu poți spune dacă e o variantă reală sau doar îi place să fie pețit pentru ca apoi să refuze. Impresia mea în acest moment e că Hagi ori nu știe ce vrea, ori știe, dar se ferește să o spună răspicat. Și chiar nu înțeleg jocul ăsta al umbrelor, al aluziilor, al datului după cireș
Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP, în emisiunea „Dezbaterea Zilei”

Tot azi, după Farul - UTA, Ciprian Marica, acționarul dobrogenilor, s-a plasat - surprinzător - mai degrabă de partea FRF în această dezbatere: „Nu sunt adeptul unui plan pe 4 ani, 6 ani, 10 ani. Avem nevoie de un proiect pe doi ani, avem nevoie de un antrenor cu experiență, de un manager”.

Dezbatere GSP » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Victor Pițurcă rupe tăcerea după 22 de ani de la scandalul monstru cu Hagi: „Cea mai mare greșeală a lui! Sandu a privat echipa națională de două calificări”

N-a iertat pe nimeni: „Când îi văd pe Burleanu și Stoichiță la TV, mut pe Paprika!” + „Rădoi să progreseze? Da, nu și-a mai ros unghiile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
126274606358117
Tony Bryder  •  21 Noiembrie 2021, 11:22

Care este problema de ce nu mai avem jucatori de ce nivelul nostru sa prabusit pentru ca FRF SI GUVERNUL nu mai investesc niciun ban avem nevoie de centre scoli academii de fotbal In Romania totul e pana la bani si investitii Politicul Roman nu face sacrificii pentru patrie ba din potriva se servesc ei bani bugetul termina in buzunarele lor chiar cu riscul Puscariei este o moda in romania fur si fac doi trei ani de puscarie Drept dovada Burleanu spune ca nu vrea proiecte vrea rezultate imediat ha ha ha DAR CU CINE DOMNULE BURLEANU CU ALIBEC SI KESERU CARE NU POATE SA DEA GOL CU SAN MARINO ??? DE CE FRF NU ABORDEAZA SUBIECTUL HAOSULUI CU CARE NE CONFRUNTAM DE CE NU PROPUNE CEVA TREBUIE SA SCHINBAM CEVA NU ??? MAI GRAV CONSTAT FAPTUL CA MULTI IL CRITICATI PE HAGI IN LOC SA LOVITI FRF SI GUVERNUL MAFIOT DECI INCERCATI SA INTELEGETI DE CE SI CUM FOTBALUL NOSTRU A AJUNS DE RAS

laur_gr
laur_gr  •  20 Noiembrie 2021, 19:56

Eu nu inteleg ce este in mintea lui Marica cu proiectul lui pe 2 ani?!? De ce nu ne spune la ce se gandeste cand zice un proiect pe 2 ani? Adica in 2 ani ce sa faci? Asa pot sa zic si eu - un proiect pe 2 zile. Daca nu zic depspe ce e vorba nu are nicio logica. Bag seama ca Marica doar se baga in vorba si nu are prea multe in cap.

elgabri
elgabri  •  20 Noiembrie 2021, 18:38

Ce bine il prinde sacoul in dungi ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează