NATIONALA    •   LITUANIA - ROMÂNIA 1-2

GSP LIVE A greșit la golul lituanienilor, dar Dragomir îl vede cel mai bun: "O să ziceți că nu mă pricep"

Vineri, 12 Octombrie

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gabi Tamaș după meciul dintre Lituania și România, scor 1-2, deși fundașul central a greșit la golul gazdelor."Mie mi-a plăcut meciul. Faptul că am avut tăria să forțăm victoria după 90 de minute înseamnă mult. Cu Contra e imposibil să n-ai moral. E un tip de moral, te încurajează. Te motivează și când îl vezi în cârje pe margine. În mod deosebit m-a impresionat Tamaș. La gol nu avea ce să facă pentru că pasul a fost dat din prima printre ei. El era departe, nici fault nu putea face.

Toată echipa a jucat bine. O să ziceți că nu mă pricep, dar și Mitriță mi-a plăcut, chiar dacă comentatorul a spus că n-a făcut un meci bun. Nu mi-a plăcut Paul Anton, nu știu ce a avut. Nici Bancu n-a fost într-o zi nemaipomenită. Pe martea lui se jucau toate baloanele. În schimb ajută atacul formidabil. Avem nevoie de așa fundași, care să plece în atac, să facă superioritate numerică", a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 3 2 1 0 5-2 7p
ROMÂNIA 3 1 2 0 4-3 5p
Muntenegru 3 1 1 1 2-2 4p
Lituania 3 0 0 3 1-5 0p


PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

Victor-ion Petrisor  •  12 Octombrie 2018, 18:28

Principalul vinovat pentru primirea golului este chipciu. El îi pune pe contră pe lituanieni, încercand o pasă înainte, deși în acelmoment al jocului trebuia să țină mingea pentru noi. Golul marcat de acest jucător, a fost o pură întamplare. Nu-l faceți mare jucător, pentru că nu este așa ceva.

gazistu  •  12 Octombrie 2018, 16:19

Ne-am lamurit de 3 sezoane incoace cu gafiorii: Chiriches si Grigore. Ar trebui incercat cu Moti, Tamas, Gaman si Balasa, ca altii nu avem! Astia 4 rotiti, care cum greseste, altu, altu, pana ii vine iar randul!!!

jackryan  •  12 Octombrie 2018, 14:21

Nea brutarie daca ne bat sarbii acasa , ADIO CALIFICARE !!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase