FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu a urmărit la lucru doi stranieri » Ce concluzii a tras selecționerul la revenirea din Germania

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 09:15

Selecționerul Anghel Iordănescu a revenit în țară după câteva zile petrecute în Germania, unde i-a urmărit la treabă pe Alexandru Maxim (25 de ani) și Laszlo Sepsi (29 de ani).

"Așa cum știți, am fost prezent la antrenamentul lui Maxim la Stuttgart, cât și la meciul lui Sepsi la Nurenberg. Ambii sunt sănătoși, ambii își doresc să meargă la Euro cu echipa națională.

Din păcate, traversează stări de spirit diferite. Unul se luptă cu echipa la promovare, celălalt se luptă la retrogradare. Mi-ar fi greu să vă dau mai multe informații în acest moment, trebuie să fac un raport președintelui FRF. El este primul care trebuie informat.

Cu siguranță vom mai vizita și alți stranieri. Nu aș putea să vă spun dacă eu personal, dar atât colegii mei cât și eu dacă este cazul îi urmărim, îi avem în atenție și dacă reclamă situația voi fi prezent chiar la echipele lor de club", a spus Anghel Iordănescu pe aeroport.

România va juca la Campionatul European din Franța începând cu 10 iunie. Naționala noastră se află în grupa A alături de țara gazdă, Elveția și Albania.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bahama400
bahama400  •  29 Aprilie 2016, 09:28

Nu ajunge si prin Croatia sa-l vada si pe Florentin Matei?

chromophobia
chromophobia  •  28 Aprilie 2016, 14:35

A dat banii degeaba pe biletele de avion.Sunt 2 praştii aia.Unul sufera de el,culmea e ca de cand e Maxim la Stuttgart,echipa nu mai are treaba cu primele 10 locuri,nu mai vorbesc de Europa.Cred ca si-au schimbat planul cei de acoli,i-au afectat criza si au luat fotbalisti de duzina.Marica era star pe langa Maxim.Si Sexi,pardon Sepsi e un jucator limitat si si-aspus cuvantul de fiecare data cand a foat pe la vreo echipa din afara

Vezi toate comentariile (2)
Comentează