FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA

Islanda a rămas fără selecționer! Erik Hamren a demisionat după barajul cu Ungaria

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 22:59 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 23:18

După ce Islanda a fost învinsă de Ungaria, scor 1-2, și a ratat participarea la Euro 2021, selecționerul Erik Hamren (63 de ani) a demisionat.

Adversarul din meciul de baraj al României, pierdut cu 0-2 de „tricolori”, Erik Hamren, a preluat cârma nordicilor în urmă cu doi ani. Aceștia au fost la doar câteva minute de o calificare la Euro 2021, după ce fuseseră cea mai mică țară care a participat la Euro 2016 și la Campionatul Mondial din 2018, dar speranțele lor s-au risipit la golurile Ungariei marcate pe final.

Federația Islandeză de Fotbal a anunțat printr-un comunicat că partidele cu Danemarca și Anglia vor fi ultimele două meciuri alea tehnicianului pe banca naționalei, urmând să fie ales un alt antrenor pentru viitoarea campanie de calificare.

Dezvăluiri incredibile din biroul lui Burleanu: „Mi-au propus să fiu antrenorul echipei naționale cu Islanda!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

ROMÂNIA - NORVEGIA. Tatăl lui Erling Haaland iese la atac: „E jenant!”

Stefano Pioli, antrenorul lui Tătăruşanu, are COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  15 Noiembrie 2020, 02:32

Si de Radoi ce se aude? Nimic? Nimic?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează