FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

Mircea Lucescu reacționează după propunerea făcută de fiul său în Gazeta Sporturilor: „Un om de vârsta mea poate fi doar consilier la națională”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 12:32

Într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor Gazetei tocmai în îndepărtata Japonie, Răzvan Lucescu l-a propus la prima reprezentativă pe tatăl său, Mircea Lucescu.

Azi, „Il Luce” a comentat declarațiile fiului său, declinând totuși posibilitatea de a reveni pe banca primei reprezentative, unde favorit să ajungă e Mirel Rădoi, actualul selecționer al naționalei U21

„E o glumă a lui Răzvan. La echipa națională, un om de vârsta mea poate fi un doar un fel de consilier. E momentul antrenorilor tineri, ambițioși, entuziaști, cu putere de muncă, de convingere, care să ajute tinerii, să-i îndrume pe drumul cel bun.


Cine vine trebuie să știe foarte bine ce are de făcut, iar noi trebuie să avem răbdare. Nu putem juca doar cu jucători tineri. Mirel Rădoi cunoaște foarte bine jucătorii, le știe potențialul, știe să le ceară”, a declarat Lucescu, la TV Digi Sport.

EXCLUSIV // Ioan Andone: "Avem nevoie de Lucescu la Federație! Fără el nu ajungeam fotbalist, ci inginer" 

Mircea Lucescu la națională: 

  • a antrenat-o 5 ani, între 1981 și 1986
  • a calificat-o la Euro 1984
  • a ratat calificarea la Mondialul din 1986

EXCLUSIV // Anamaria Prodan își cere soțul la națională: „Bă, voi sunteți nebuni? Reghecampf trebuie pus selecționer!”

Vezi și: 

EXCLUSIV Răzvan Lucescu transmite un mesaj clar din Japonia: „Tata e cel mai indicat să fie selecționer, e un antrenor învingător”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
2036290743290484
Ion Marin  •  25 Noiembrie 2019, 17:04

Lucescu , de departe e cel mai bun antrenor din istoria Romaniei,il recomanda performantele si echipele de club si nationala din care s a trait ca performante pana in 1994, dar roadele le au cules doi norocosi , Jenei si Iodanescu.Trofeele castigate de alungul timpului in tara si strainatate , cu truda , efort si migala nu i le poate contesta si lua nimeni.Dovada ca cei 2 care au cules roadele muncii lui Mircea Lucescu , nu au nicio performanta in afara Romaniei , ZERO BARAT, asta scrie si in dreptul lui antrenor Secol Iordanescu , si antrenor Sevilia Jenei.Gradul de mare gen. si titlul de antrenor al secolului le a primit cu ajutorul aluia care a intrat aseara la P.S.D PE GEAMUL lasat deschis de raza la patrat.Asa suntem noi , avem rautate multa in noi si nu vedem in viitor , nu vedem nici in prezent.Ex . concret situatia de ieri , cand avem ocazia dupa 5 ani , sa ne uitam la Carpatii Romaniei si ii vom vedea , goi fara niciun mp de padure,pentru ca toata padurea va fi carata in Austria pe 3 lei , ne vom uita la sectorul energetic si vom vedea Hidroeletrica , Transgaz si altele listate la bursa si luate pe 2 lei de straini ,iar noi dupa cei 5 ani seara vom sta la lumanare si ne vom incalzi cu paie si cu coceni, si nici cu aia , pentru ca nu mai are cine sa munceasca pamantul , vom sta pe negura si vom tremura ca pe vremea lui Ceausescu.Dragi redactori pastrati postarea si cititi o peste 5 ani , atat.Si nu ma mai blocati pentru ca am scris corect, pertinent si echidist.

956838304367169
Paduraru Vasile  •  25 Noiembrie 2019, 16:14

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Noiembrie 2019, 15:01

Nea Mircea,nu te deranja!Te rugam frumos!Ca s-a vazut ce ai facut-ca consilier-si la fcsb in preliminariile UEL din aceasta toamna!Probabil ca le-ai vorbit prea stiintific!Ca aia n-au priceput nimic!Si au luat bataie si de la... Alaskert!Iar Becali e...foaarte incantat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close