FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Sandu a găsit cheia succesului naţionalei: ”Steliştii sînt viitorul!”

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 21:16

Mircea Sandu spune că echipa naţională ar trebui construită în jurul lui Chipciu, Tănase şi Gardoş


Steaua este clubul cu cei mai mulţi jucători convocaţi la prima reprezentativă de selecţionerul Victor Piţurcă. Roş-albaştrii trimit nu mai puţin de şapte fotbalişti la lot pentru partidele amicale cu Elveţia, 30 mai, şi cu Austria, 5 iunie. Aceştia sînt Tătăruşanu, Chiricheş, Latovlevici, Bourceanu, Gardoş, Tănase şi Chipciu. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, mizează pe trei dintre aceştia: "Chipciu, Tănase şi Gardoş trebuie să preia viaţa echipei naţionale, lîngă ei şi lîngă Torje trebuie să vină şi alţi tineri".

Convocările celor şapte fotbalişti din Ghencea sînt pe placul patronului Gigi Becali, cel care a spus în mai multe rînduri că visează ca "naţionala" să fie construită pe scheletul Stelei: "Am cel mai bun lot din România, cei mai buni tineri, ei vor reprezenta baza reprezentativei în următorii 10 ani".

14,1 milioane de euro este cota de piaţă a celor 7 stelişti convocaţi la lot, conform site-ului specializat transfermarkt.de. Cel mai scump e Tănase, 3,5 milioane de euro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (28)
caminero
caminero  •  27 Mai 2012, 22:04
Postat de alpin pe 27 Mai 2012, 07:02

Cinci... ce?!?Inca te mai uiti in gura lui Gigi Becali?!? Mai bine ti-ai cumpara un televizor...

Probabil că oferă 5 oi de rasă, niște merinoase, ceva, pentru turma personală a ciobandantului.

caminero
caminero  •  27 Mai 2012, 22:01
Postat de plischi pe 27 Mai 2012, 08:33

vom ramane ultima tzara fara NATURALIZATI din fotbalul european?! priveam ieri unsprezecele elvetiei (AL ELVETIEI, dragii mosului!, nemtii au de mult "adoptati" in nationala lor) si nu credeam ca INLER, DJOUROU, XHAKA, MEHMEDI, DERDIYOK (asta a dat trei boabe!) au vreo radacina cu tara cantoanelor (xhaka, cel putin, trebuie sa fie extraterestru dupa nume). cu alte prilejuri am vazut fotbalisti mai pigmentati si in tarile nordice, asa ca numai la noi se mentine puritatea actului de nastere, chiar daca nationalismul a devenit un element anacronic in intreaga europa deja bicolora si asta nu numai pe ici-pe colo. si inca nu s-au inscris si chinezii la concursuri de acest gen. si nu-s p

Xhaka, după nume, pare să fie albanez și se pronunță "Geaca". Small wonder, la ei Hogea e Hoxha iar Hagi e Haxhi ...

mama.is.here
mama.is.here  •  27 Mai 2012, 19:14

da, da, sa facem nationala numai din stelisti, sa jucam numai pe Ghencea, sa-l coptam pe Jiji in staff-ul nationalei, sa schimbam si culorile nationale in rosu si albastru, sa se intoneze imnul stelist, sa mutam sediul frf la palatul lui becali...noroc ca a sunat ceasul si m-am trezit din acest cosmar!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close