FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA. Mirel Rădoi, influențat de criza lui Gigi Becali?! Ce se întâmplă cu jucătorii de la FCSB la meciul din Liga Națiunilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 21:24 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 21:51

România se va duela de la 21:45 cu Irlanda de Nord, în ultimul meci din Liga Națiunilor. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Pentru meciul de la Belfast, selecționerul Rădoi a decis ca toți cei patru jucători convocați de la FCSB să fie titulari. Astfel, Vali Crețu, Florin Tănase, Dennis Man și Iulian Cristeavor juca din primul minut al meciului cu Irlanda de Nord.

Echipa de start a României: Tătărușanu – Nedelcearu, I. Cristea, Toșca – Crețu, R. Marin, Nistor, Camora – Man, Alibec, Fl. Tănase
Rezerve: Bălgrădean, Lazar, Mitrea, Pușcaș, Al. Maxim, Cr.Ganea, Mogoș, Albu, Țîru, Bicfalvi, Cr.Manea, T. Băluță

Ultima dată când primul „11” al României a fost dominat de jucător de la FCSB a fost în mai 2016, într-un amical cu RD Congo, 1-1, înainte de EURO 2016. Atunci, Iordănescu îi trimitea din primul minut pe Mihai Pintilii, Adi Popa, Nicolae Stanciu și Alex Chipciu. 

Într-un meci oficial, România a avut patru titulari de la FCSB pe 14.11.2014, când „tricolrii” învingeau Irlanda de Nord cu 2-0, în preliminariile EURO 2016. Iordănescu miza atunci pe Paul Papp, Mihai Pintilii, Lucian Sânmărtean și Cristi Tănase. 

Mirel Rădoi, criticat de Gigi Becali

După înfrângerile cu Islanda, Norvegia și Austria, Mirel Rădoi a fost criticat de nașul Gigi Becali. Patronul FCSB i-a reproșat selecționerului că nu mizează pe jucătorii de la echipa sa.

Bă... fără Man, Coman și Tănase n-ai ce căuta la naționala României. Aia-i națională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta și nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăștia 4. 
Fără ăștia nu poţi să începi, iei bătaie de la toți. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man și Coman, s-a rezolvat echipa națională a României
- Gigi Becali, pe 23 octombrie

VIDEO Nicolae Dică cere trei ani pentru o echipă națională puternică: „Trebuie să fim optimiști!”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Mirel Rădoi e contestat dur de un fost coleg: „Dacă avea onoare și verticalitate, nu trebuia să accepte naționala!”

UEFA a dat verdictul pentru România - Norvegia! „Tricolorii” au câștigat cu 3-0 la „masa verde”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  19 Noiembrie 2020, 10:12

Finu Mirel a fost ascultator!Daca nu era meciul celor de la U21 baga ...sapte de la nasu!Adica si pe Olaru,pe Morutan si pe Vlad!Plus Coman,daca nu era accidentat!Ce mama lu procest verbal!Nu suntem noi la putere?In fotbalul din Becalistan?

mdg1
mdg1  •  19 Noiembrie 2020, 07:54
Postat de Gelu Oanca pe 18 Noiembrie 2020, 23:58

In afara de Cristea, restul nu merita la Nationala,foarte slabi.

Lasă că au demonstrat aseară Alibec sau Nistor. Nu știu sincer dacă i-am văzut vreodată asa slabi. Pe Alibec poate când era la FCSB. Și iar pare sa aibă multe kilograme în plus. Tănase măcar a dat pasa aia de gol, iar Man mi se pare ca intra f bine în combinații, dar într adevăr și ei au fost mult sub nivelul de la FCSB aseară. Iar Crețu, deși nu strălucește, din păcate nu avem altul mai bun acolo.

138672209828437
Gelu Oanca  •  18 Noiembrie 2020, 23:58

In afara de Cristea, restul nu merita la Nationala,foarte slabi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close