FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL / ANGLIA - ELVEȚIA, 22:00

Primele 25 de secunde ale amicalului Anglia - Elveția vor fi transmise alb-negru » Care e motivul deciziei

FOTO: Guliver/GettyImage
FOTO: Guliver/GettyImage

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 15:12

Anglia și Elveția se înfruntă diseară, de la 22:00, pe King Power Stadium din Leicester, într-o partidă amicală. Primele 25 de secunde ale partidei vor fi transmise alb-negru. 

SkySports, televiziunea din Marea Britanie care produce super-amicalul, vrea să marcheze 25 de ani de la începutul luptei împotriva rasismului în fotbal. În promovarea evenimentului, colosul media a amintit că este prima dată în ultima jumătate de secol în care se utilizează o astfel de transmisiune. 

Anglia și Elveția fac parte din prima divizie a Ligii Națiunilor. Britanicii au fost repartizați în grupa a 4-a, cea mai dificilă, alături de Spania și Croația, în timp ce adversarele elvețienilor sunt Belgia și Islanda, în grupa 2.

Vezi și: FOTO Roberto Mancini resetează naționala Italiei: "Greșim prea mult și nu marcăm. Criticați-mă însă doar pe mine!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează