FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Primul stranier din istoria naționalei României?! » „Suntem aproape să rezolvăm. Aștept convocarea lui Contra”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 18:59

Portughezul Mario Camora (32 de ani) a semnat azi prelungirea cu CFR Cluj pentru următoarele 3 sezoane și e aproape să obțină cetățenia română. Căpitanul campioanei nu ar refuza o eventuală convocare din partea lui Cosmin Contra. 

„E adevărat că suntem aproape să rezolvăm. Deja toate documentele sunt la mine şi, când voi ajunge la Cluj, vom începe să lucrăm la această situaţie. Dar, în primul rând, nu e pentru naţională, e şi pentru mine, să lămuresc nişte chestii ca să locuiesc aici.

Sunt disponibil oricând. Mi-ar plăcea să joc pentru naţionala României. Eu oricum sunt mândru pentru ce mi-a dat în primul rând CFR Cluj, că la ea am venit întâi în România. Şi simt că multă lume mă iubeşte şi în orice oraş din România, unde mă duc de multe ori în vizită cu familia, e un semnal că te respectă pentru ce faci”, a declarat Camora pentru TV Telekom Sport. 

Dacă un asemenea demers ar deveni realitate, Camora ar lupta pentru un loc de titular în naționala lui Cosmin Contra cu Nicușor Bancu și Alin Toșca.

Ar fi Camora o soluție pentru echipa națională a României?

Da, a demonstrat-o la CFR Cluj
Nu, avem soluții mai bune

Vezi și: 

Cosmin Contra aduce la națională un fotbalist la care nimeni nu s-a gândit » Merge în Italia să discute cu el

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Ianuarie 2019, 08:10
Postat de Alex Marin pe 24 Ianuarie 2019, 20:31

Nu sunt de acord.....intram in hora mincinosilor.....trebuie sa jucam cu romani numai romani.....hai sa aducem si noi negri

si care e problema, daca sunt de calitate? ma fratilor, suntem in 2019! inca punem problema ca ala are alta culoare a pielii decat noi? e tot om!

tipsy
tipsy  •  27 Ianuarie 2019, 02:27

Un jucator ca asta ai putea naturaliza, a stat 7-8 ani in Romania, a jucat cateva sute de meciuri si e cu cateva clase peste ce gloabe om mai avea noi pe postul lui. In sensul ca macar stie sa dea cu piciorul in minge. Din pacate e cam batran.

128132294897391
Baba Mihai  •  25 Ianuarie 2019, 08:39

Acest tinar isi face iluzii desarte,el nu stie ca romanii sunt un popor dificil si rasist.In ultimii 25 de ani au fost fotbalisti straini in campionatul romanesc mult mai buni decit Camora,ex.Wesley de la fc.Vaslui , Eric de la Gaz -Metan,etc. care erau necesari pentru revigorarea nationalei de fotbal.In decursul anilor sau intimplat refuzuri de selecionare si pentru jucatorii romani care au suferit astfel de tratamente,ex. Dobrin ,Boc, Oblemenco, Ioan Timofte,Virel Moldovan, Alin Stoica,Sinmartean etc.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează