FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România, la un pas de un duel cu Argentina lui Messi și Dybala! Contra a recunoscut tot + Pe cine ar putea întâlni înainte de Finlanda

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 21:46

Selecționerul Cosmin Contra, 42 de ani, a recunoscut că România a avut varianta unui amical cu Argentina. A căzut orice posibilitate însă.

Meciul ar fi trebuit să se joace la finalul lunii mai, înainte ca "pumele" să plece în Rusia pentru CM, însă românii au refuzat să meargă până la Bueno Aires, unde ar fi fost programat meciul.

"Era o variantă să mergem în Argentina, dar doar pentru două zile şi pentru mine ar fi fost inuman să plecăm cu un zbor de 16 ore, să avem o zi şi jumătate de stat în Buenos Aires, să jucăm cu Argentina şi să ne întoarcem în Europa, unde să mai avem un meci.

N-aş fi câştigat nimic din niciun punct de vedere. Dacă am mai fi găsit un adversar, să mai stăm o săptămână, opt sau zece zile în America de Sud, atunci poate s-ar fi legat. Dar n-am mai găsit niciun alt adversar şi a căzut varianta Argentina", a declarat Cosmin Contra, pentru TV Telekom Sport.

România are un meci amical programat la 5 iunie, cu Finlanda. Înaintea acestui meci tricolorii vor mai avea un meci programat, iar variantele au fost dezvăluite de Contra:

"Sunt mai multe: Coasta de Fildeş, Camerun, Gibraltar, s-ar putea Macedonia, încă nu se ştie".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
liviu79pit
liviu79pit  •  03 Mai 2018, 10:00

Si eu mi-as dori un joc cu marea echipa a Gibraltarului! Ar fi un show total! Doamne cat de idioti sunt cei de la FRF!

10206074284601566
Sabin Burea  •  03 Mai 2018, 06:00

De departe cea mai buna varianta e Gibraltarul. De la ei chiar avem ce invata, de la argentinieni chiar nu avem, chiar nu ne-ar fi folosit un duel cu Messi sau Higuain...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează