FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA // Lars Lagerbäck, selecționerul nordicilor, face o declarație ciudată: „Sper că fanii dumneavoastră se vor comporta civilizat”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 16:18

Lars Lagerbäck, 71 de ani, selecționerul Norvegiei, e la curent cu suspendarea primită de naționala României, care va avea în tribune doar copii la partida de marți seara, din preliminariile EURO 2020.

„Respect decizia Federaţiei Române de Fotbal (n.a - de a invita copiii la meci). Aş fi foarte dezamăgit dacă ceea ce s-a întâmplat în trecut se va întâmpla marți.

Sunt lucruri îngrijorătoare şi nu ştiu cum ar trebui să reacţionăm dacă se va întâmpla iar. Sper că fanii dumneavoastră se vor comporta civilizat”, a declarat Lars Lagerbäck la conferința de presă de azi. 

„Ieri, la aeroport, am aflat, nu ştiam nici noi de această posibilitate. Aşa cum a spus şi selecţionerul, s-a urmărit doar regulamentul, iar noi avem un mare respect pentru România. Noi va trebui să ne concentrăm pe ceea ce facem pe teren, nu în tribună, şi să pregătim meciul cum se poate mai bine” 
- Stefan Johansen, mijlocaș Norvegia

Partida România - Norvegia se va juca în fața a 30.000 de copii, după ce UEFA a sancționat România și a interzis accesul suporterilor la meci ca urmare a scandărilor rasiste reprobabile pe care ultrașii le-au avut la partida cu Spania din 5 septembrie, încheiată 1-2. 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // VIDEO+FOTO Gazonul de pe Arena Națională continuă să prezinte probleme » Cum arată suprafața de joc 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
802267206559330
Gica Kmikze  •  15 Octombrie 2019, 01:28

Carcotasi astia care comenteaza si critica alte natii,pai voi romani sunteti cea ma proasta natie deaia sunteti la meci de buni ce sunteti,la 10 copii trebuie un adult,adica daca stiti matematica la 30000copii vor fi 3000adulti,omu stie ce zice, voi va credeti destepti,ca asa i romanu,

cornelconasu
cornelconasu  •  14 Octombrie 2019, 19:41

Ce nesimțit !!! Ăștia sunt ăia care îți iau copii din casă dacă îi dai una după ceafă ! O societate rigidă, rece, distantă, absurdă de multe ori !!! Degeaba au un standard ridicat de viață , sunt o națiune tristă, banii nu sunt totul !

mongolia2060
mongolia2060  •  14 Octombrie 2019, 19:32

Am un singur cuvant pentru fosila asta: DISPARI!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează