FOTBAL  »  NATIONALA  »  REAL MADRID LA BUCUREŞTI

Se concretizează amicalul de lux România - Real Madrid: "FRF e de acord, urmează să vedem cînd se va juca acest meci!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 14:47

Informaţia anunţată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor se confirmă. Real Madrid va veni la Bucureşti pentru un amical cu naţionala României.

UPDATE / Oficialii Federaţiei au confirmat întîlnirea pe care au avut-o miercuri la sediul FRF cu Adrian Thiess: "Discuţia a existat, noi avem deschidere pentru organizarea acestui eveniment la Bucureşti. Cea mai mare problemă în acest moment este data la care va avea loc acest meci. Caledarul UEFA are anumite date. Vom vedea ce se va întîmpla".

(ştirea iniţială)

"După ce-a venit Barcelona în 2012, acum era rîndul galacticilor să joace aici. Am avut o întîlnire cu cei de la Federaţie şi am fost plăcut surprins de abordarea lor faţă de propunerea noastră! Le mulţumesc pentru deschiderea lor, iar cel mai important lucru a fost deja făcut: cei din FRF au fost de acord ca acest amical să aibă loc. Discuţia îmi dă speranţe că o să fie un spectacol de gală!", a spun Adrian Thiess pentru Gazetă.

Tot astăzi au avut loc şi primele discuţii în ceea ce priveşte data de desfăşurare a partidei pe Arena Naţională. "Urmează cea mai grea perioadă pentru noi, pentru că trebuie să găsim variantele potrivite pentru acest eveniment. Cu mare probabilitate, meciul va avea loc la începutul lunii august!

Am primit deja datele de la partenerii mei externi pentru organizarea partidei, dar totul se va bate în cuie în perioada viitoare. Data depinde foarte mult de cei de la Real, care au un program încărcat, atît în campionat, cît şi în Champions League. Îmi doresc ca evenimentul să aibă loc în august, dacă nu avem deja un plan de rezervă!", adaugă Thiess.

Real Madrid a mai jucat un singur meci la Bucureşti, cu Steaua în grupele Champions League, pe 17 octombrie 2006, 1-4.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
cassino
cassino  •  11 Martie 2015, 10:11

Chiar cu REAL MADRID? Chiar vreti sa ne facem de ras? Mai bine un amical cu o alta nationala europeana cu care suntem aproape egal valoric : Suedia, Irlanda, Scotia, Ukraina, Rusia, Polonia, etc. Vreti sa vedem o competitie intre cai pursinge si catari?

playmaker
playmaker  •  05 Martie 2015, 03:19
Postat de playmaker pe 05 Martie 2015, 03:18

Sper sa nu se ia in serios aastia de la Real, aia ne lispoea un 5-6 la 0

lipsea*

playmaker
playmaker  •  05 Martie 2015, 03:18

Sper sa nu se ia in serios aastia de la Real, aia ne lispoea un 5-6 la 0

Vezi toate comentariile (27)
Comentează