FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Mihai Stoichiță anunță ce se va întâmpla după plecarea lui Cosmin Contra: „Aș fi nebun să spun că Hagi și Petrescu nu sunt pe listă”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 00:24

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF, a vorbit despre viitorul selecționer al României, după înfrângerea cu Spania, 0-5, și despre procesul de numire al unui nou antrenor 

„Ar fi urât să vorbesc acum. Trebuie să discut cu colegii meci din zona tehnică și să urmăm procedurile de la FRF. Apoi vom merge cu propunere la președinte și el va decide. Trebuie să aveți încredere în cei de la Comisia Tehnică. Nu e nimeni acolo care vrea postul sau care diferite interese. Alegerea va fi una echilibrată. 

Rămâne să vedem ce propuneri sunt pentru postul selecționer. După aceea le vom face publice. Nu vor fi nume ascunse sub masă. Aș fi nebun să zic că Hagi și Petrescu nu sunt în vederile noastre. Trebuie să accepte ei. Când l-am adus pe Contra, Hagi și Petrescu au fost primele propuneri, dar au refuzat. A treia variantă a fost Contra”. a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

CLASAMENT FINAL GRUPA F

Citește și:

EXCLUSIV Fanii îl vor, UEFA aprobă! Mirel Rădoi a primit undă verde să preia naționala României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
sasesase
sasesase  •  19 Noiembrie 2019, 11:11

Nimeni nu are curajul să spună că această Academie a lui Hagi este un Fiasco? Va este frica? Domnule Stucan unde sunteți? Felicitări pt articolul despre Ianis Hagi dar trebuie arătat adevărul despre aceasta Academie! Va este frica domnilor ziariști de istericalele lui Gheorghe Hagi? Faceți o anchetă, o statistica și veți descoperi 10 ani de fiasco, spălare de bani, jucători "vopsiți"și multe lucruri pe care oamenii de fotbal din studiourile de televiziune le cred normale sau extraordinare! Lasă ți le pe Hagi in pace, este mediocru și nu este un șlefuitor de talente! Nu a fost niciodată! Nu ne și va mai mințiți singuri!

115486966066476
Edi Girnita  •  19 Noiembrie 2019, 09:17

Auzi," comisia tehnică a FRF",!!!Ce dracu tehnica o-ti avea în capusoarele alea,nu pot să înțeleg, că de la atâta tehnica am ajuns unde am ajuns,de râsul Europei!!! Mai bine v-ați face o autoevaluare a competenței ,bineînțeles cu o tesla în mana!!!

aldo_m
aldo_m  •  19 Noiembrie 2019, 08:41

mai in ce lume fara creier traim pai hagi nu a mai fost la nationala vedeti rezultatele lui hagi cu echipa de club in europa lasa aici bate fcsb bate dinamo dar afara sau radoi alt contra stoichita tu la i pus pe contra tu n ai nici o responsabilitate

Vezi toate comentariile (11)
Comentează