FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

"Tata Puiu" nu înțelege numirea lui Contra la națională: "S-a tras la sorți?" + Critică decizia luată de noul selecționer

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 11:42

Anghel Iordănescu, fost antrenor al echipei naționale, a vorbit despre numirea lui Cosmin Contra în funcția de selecționer.  

"În media nu au apărut criteriile prin care s-a ales noul selecționer. Cred că aveam de unde alege, întotdeauna am susținut că avem antrenori buni și am apărat antrenorii români pe care eu îi apreciez.

Au fost criterii când s-a ales un nume sau altul sau s-a tras la sorți? Mă surprinde că Răzvan Lucescu nu a fost pe listă, e un antrenor cu experiență. Sau Andone, Rednic, Boloni sau Reghecampf. Să nu se înțeleagă, totuși, că sunt împotriva lui Contra. Îi urez succes și baftă și sper să ne ajute să ne calificăm la EURO 2020. 

Una e să fii antrenor la o echipă de club și alta e să fii selecționer. Trebuia luată în calcul experiența, trofeele câștigate", a declarat Iordănescu. 

"Tata Puiu" a criticat și convocarea la națională a lui Bogdan Lobonț, adus de Contra la prima reprezentativă după o pauză de patru ani. 

"Nu cred că are rost să-l aduci pe Lobonț ca al treilea portar. E un om de mare caracter, a fost un mare fotbalist. N-a mai jucat de foarte mult timp, dacă ai nevoie de el, cooptează-l în echipa ta tehnică. Cred că e adus pentru o anumită strategie.

Când va juca la Roma, atunci să fie chemat și la echipa națională! Dacă nu are șanse la Roma, atunci să fie convocat un portar tânăr care să crească pe lângă echipa națională", a mărturisit Iordănescu, la TV Digi Sport. 

"La cum a arătat grupa pentru Mondialul din 2018, ar fi trebuit să ne calificăm" Anghel Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1543703845668220
Andrei Padurean  •  29 Septembrie 2017, 00:17

La cum a aratat grupa noastra la euro , cred ca ar fi trebuit sa ne calficam , ai vrut sa te puna iar pe tine sa ne bata acum san marino !

risc_mix
risc_mix  •  28 Septembrie 2017, 13:30

Cum n-ai înțeles bre, nea Puiule? Păi FRF a ajuns o societate caritabilă. Când au simțit că e pe cale să rămână șomer,i-au oferit incapabilului contra această sinecură.Căci asta a ajuns din păcate fucția de selecționer:

poison
poison  •  28 Septembrie 2017, 13:13

Are dreptate.. Rednic era varianta mult mai de succes.. Inca un fass, inca 2 ani de sperante, calcule si final trist (dar previzibil).. HAI IN QATAR!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează