FOTBAL  »  NATIONALA  »   FRF

UPDATE Două decizii importante în Adunarea Generală! I-au retras renta lui Mircea Sandu + CS U a fost afiliată

Foto: Ștefan Constantin +4   FOTO
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 17:23

Astăzi a fost programată Adunarea Generală Extraordinară a FRF, acolo unde s-au discutat 3 subiecte importante! Şedinţa trebuia să înceapă la ora 10:00, dar a fost întîrziată cîteva minute. GSP.RO te-a ţinut la curent cu toate informaţiile de la faţa locului.

UPDATE 14:50 / S-a încheiat Adunarea Generală a FRF cu două decizii foarte importante, anularea rentei viagere şi a celorlalte beneficii pentru Mircea Sandu, dar şi afilierea cu drepturi depline pentru CS U Craiova.

UPDATE 14:45 / Surpriză la Adunarea Generală! Arbitrul Cristi Balaj, preşedinte la AJF, i-a rămas fidel lui Mircea Sandu şi a propus renegocierea rentei viagere după ce s-a votat anularea.

UPDATE 14:30 / O nouă decizie importantă la Adunarea Generală! CS U Craiova a fost afiliată definitiv cu drepturi depline, poate juca în Liga 1. Au fost aplauze pentru afiliere în sală, au strigat "Forţa Ştiinţa". Au fost şi două voturi împotriva afilierii.

UPDATE 14:20 / Breaking News! Lui Mircea Sandu i s-au retras renta şi celelalte beneficii. Nu mai e nici administrator la Mogoşoaia şi Buftea, rămîne doar preşedinte de onoare al Federaţiei!

UPDATE 13:40 / Galerie FOTO de la FRF! Protest la porţi la Adunarea Generală: "Respectaţi regulamentul, banii nu înseamnă totul"

UPDATE 12:30 / Adunarea Generală continuă, presa nu mai are voie să intre în sală. În continuare se va discuta despre renta lui Mircea Sandu sau cazul CS U Craiova.

UPDATE 11:45 / S-a votat ca directorul tehnic să fie în Comitetul Executiv. Astfel, Anghel Iordănescu va fi în CEx.

UPDATE 11:17 / S-a votat varianta Burleanu, cu un vot împotrivă, al lui Avram. Fostul arbitru insistă: "Nu ştim ce înseamnă cerinţele FRF, nu e normal!"

UPDATE 11:10 / Scandal Burleanu - Avram la votarea statutului! "Afilierea se poate efectua dacă solicitantul îndeplineşte cerinţele FRF", a propus FRF, iar Avram a intervenit: "Dacă îndeplineşte condiţiile din statut. Cerinţele FRF? Ce sînt alea?".

Burleanu l-a oprit: "Nu sînt intervenţii, doar votăm".

UPDATE 10:55 / Burleanu a prezentat şi datele din auditul financiar pe care l-a comandat pînă la data de 31 decembrie 2013: "Există erori contabile! Acestea au diminuat profitul pe 2013 cu 17 milioane de lei. Vînzarea drepturilor drepturilor TV şi sumele de la UEFA au fost supraevaluate cu 17 milioane de lei. A trebuit corectat rezultatul financiar pe 2013".

Aproximativ 3,9 milioane de euro lipsesc astfel din bugetul FRF conform auditului.

UPDATE 10:45 / În continuare,  şeful FRF a promis că va scoate primele de organizare, aşa cum au fost pe vremea lui Mircea Sandu. Naşu' a încasat bani grei după înfrîngerile cu Turcia şi Grecia din ultima campanie de calificări.

UPDATE 10:30 / Răzvan Burleanu a început discursul şi l-a atacat deja pe Mircea Sandu: "Dacă vom continua să ne furăm căciula punem lacătul pe fotbalul românesc.

Marţi e ziua mea. Vă rog să nu-mi daţi cadouri, sms-uri sau mailuri gîndindu-vă că altfel vă trage cineva la răspundere şi că se face o listă, aşa cum mi-aţi mărturisit că se întîmpla", a spus Burleanu în discursul său.

La 10:20 a început Adunarea Generală, acolo unde sînt prezenţi 188 de membri din 285.

Astăzi se va discuta despre renta viageră a lui Mircea Sandu, redusă de la 75.000 de euro la 50.000 de euro, dar un alt subiect important este afilierea celor de la CS U Craiova.

De asemenea, aşa cum Gazeta a anunţat în ziarul de astăzi, se va analiza şi cazul societăţii lui Marian Iancu, SC Poli Timişoara. Echipa a fost scoasă de pe lista membrilor afiliaţi ai FRF.

Rămîi pe GSP.RO pentru ultimele informaţii de la Adunarea Generală a FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (124)
basexu
basexu  •  29 Iunie 2014, 14:24
Postat de adi_stelistul pe 28 Iunie 2014, 13:42

Draguta guta! Stai prost cu logica. Daca Steaua - echipa armatei si Dinamo - echipa securitatii au fost create politic (si da, asa e!) atunci Universitatea Craiova - infiintata in 1948 (retine anul!) cam cum crezi ca a fost infiintata? Te gandesti poate ca in 1948 astfel de asociatii sportive (sau de orice alta natura) erau urmarea initiativei vreunor oameni de bine, nu? Ei bine, te inseli. Ca in timp Stiinta a devenit echipa Olteniei, tot respectul si jos palaria, dar la origine a fost echipa unei organizatii studentesti COMUNISTE. Si s-a infiintat la initiativa aceluiasi partid care a infiintat Steaua si Dinamo. O zi buna.

Comunisti sau nu, una e sa porti blazonul unei institutii de invatamant si alta pe al uneia de represiune. Logica ta nu e infailibila.

fcu1948
fcu1948  •  29 Iunie 2014, 12:18
Postat de forza.stiinta pe 28 Iunie 2014, 22:37

s-a facut dreptate, Stiinta in liga 1!

Voi sunteți Neștiința Craiova sau Nesimțirea Craiova! O rușine de echipă este această wcsu clona, iar Burleanu se vodedește pe zi ce trece un demn urmaș al infractorului sandu mircea. Până să vină la șefia FRF se bătea cu pumnii în piept că vor fi respectate regulamentele și nu va permite wcsu clona să promoveze ilegal, acum a dat-o la pace cu politicul și cu mafia din fotbal.

ortega
ortega  •  29 Iunie 2014, 10:01
Postat de forza.stiinta pe 28 Iunie 2014, 22:37

s-a facut dreptate, Stiinta in liga 1!

Poate Științolly ... de la Dolly . Aia a fost oaye , voi sunteți p orci - clone ale trandafirului pesedeu ...

Vezi toate comentariile (124)
Comentează