FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21 1-1

EXCLUSIV Vedetele de la FCSB, în centrul atenției după debutul României la Europeanul U21: „Olaru a fost lider!” + „Rar mai găsești un jucător cum e Moruțan”

Darius Olaru a fost printre cei mai buni „tricolori” în meciul cu Olanda U21. foto: Raed Krishan (fotoreporter GSP) +12   FOTO
Darius Olaru a fost printre cei mai buni „tricolori” în meciul cu Olanda U21. foto: Raed Krishan (fotoreporter GSP)

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2021 10:23 / Actualizat joi, 25 martie 2021 11:37

România U21 a debutat promițător la Campionatul European. Naționala lui Adi Mutu a scos o remiză de luptă în fața Olandei U21, scor 1-1, într-un meci în care „tricolorii” mici au revenit după ce au fost conduși cu 0-1.

Jocul României U21 l-a încântat pe Constantin Schumacher, cel care i-a fost coleg de generație selecționerului Adi Mutu. Invitat în această dimineață la GSP Live, fostul jucător al Rapidului a analizat prestația „tricololorilor” din partida cu Olanda U21, acesta vorbind despre lucrurile care l-au impresionat miercuri seara. 

Constantin Schumacher: „Trebuie felicitat Adi Mutu”

„Trebuie felicitat Adi Mutu! A organizat naționala foarte bine. Echipa a stat foarte bine în teren, fizic și tactic. A știut să stea cu gura pe jucători și să-i mobilizeze. Rezultatul e echitabil, ținând cont că ocaziile cele mai mari le-a avut România, nu Olanda. 

Nu mă așteptam la o asemenea prestație a noastră. Toată lumea s-a speriat de Olanda, dar Mutu a știut să-și țină aproape jucătorii, rezultatul acesta e și meritul lui. Dacă vom juca precum aseară, dacă o să fim la fel de mobilizați și o să avem puțin mai multă încredere, putem învinge Ungaria”. 

Schumacher: „Darius Olaru e un lider!”

Olaru și Moruțan, doi dintre fotbaliștii care duc greul la FCSB, i-au atras atenția lui Constantin Schumacher:

Să încercăm să dam mai mult la poartă, cum a făcut Ciobanu. El și Olaru au fost cei mai buni jucători ai naționalei. Olaru a fost jucătorul care a făcut cea mai mare risipă de efort. A fost cel mai faultat, a încercat să dribleze, încerca să vorbească cu ceilalți jucători. Mi s-a părut un lider! Tot timpul a avut curaj să intre în contact cu jucătorii adverși. 

Moruțan e un jucător cum rar se mai găsesc în momentul de față în România, un număr 10 clasic, un stângaci pur. Naționala României are nevoie de el. Foarte rar mai găsești jucători cu viteză de reacție, care să să scoată jucători din joc și să ajungă și în fața porții. Dacă va continua aceste evoluții, sunt sigur că va ajunge la echipa mare a naționalei”, a spus Schumacher, la GSP Live. 

6a fost nota primită de Olaru și Moruțan în Gazeta Sporturilor, după evoluțiile din meciul cu Olanda

Programul României la Campionatul European U21:

  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA (19:00)
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA (19:00)

FOTO. Imagini tari din România U21 - Olanda U21

+8 FOTO
  • foto: Raed Krishan (fotoreporter GSP)

Citește și alte știri despre debutul naționalei U21 la Campionatul European:

FRF pune presiune pe Mutu și jucători: „Putem mai mult! Ne gândim doar la victorie cu Ungaria U21”

Mutu, decisiv la supergolul marcat de Ciobanu! Ce a făcut selecționerul înainte de reușită

EXCLUSIV „Tricolorii” mici l-au încântat pe un fost internațional: „Asta arată maturitate” » Ce jucători au ieșit în evidență

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
balaur
balaur  •  25 Martie 2021, 20:01

Morutan a jucat titular aseara? Ca nu l-am vazut pe teren.

elgabri
elgabri  •  25 Martie 2021, 19:46

Morutan zicea i ca joaca pentru olandezi ;))))

sasesase
sasesase  •  25 Martie 2021, 18:27
Postat de albalbastru72 pe 25 Martie 2021, 18:24

Intr-adevar,Ciobanu a fost lider iar Morutan nu trebuia introdus,asta a fost eroarea lui Mutu.Foarte individualist,invidios pe realizarile lui Ciobanu,o adevarata mina moarta.

Morutan a avut aceeași atitudine pe care a avut-o MAN! Din păcate jucătorii de la *** nu știu sa joace pentru echipa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează