FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

VIDEO EXCLUSIV Un fost fundaș explică gafa lui Chiricheș din meciul cu Muntenegru: „Asta s-a întors împotriva lui”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 13:40 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 13:54

În direct la GSP LIVE, Andrei Cordoș, fost fundaș central, a vorbit despre Vlad Chiricheș, care a gafat decisiv în Muntenegru – România 2-0.

  • Partidele Bosnia - România (7 iunie) și România - Finlanda (11 iunie) vor fi transmise de Antena 1;
  • Meciul retur cu Muntenegru, 14 iunie, va fi televizat de Prima TV.
  • Partidele vor fi liveTEXT pe GSP.ro
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Zenica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Cordoș a explicat că gafa acestuia din finalul partidei din Liga Națiunilor a venit pe fondul încrederii date de tehnica peste medie.

Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo » Căpitanul naționalei e dorit de echipa lui Berlusconi
MERCATO
Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo » Căpitanul naționalei e dorit de echipa lui Berlusconi

VIDEO Andrei Cordoș, despre jocul lui Chiricheș în meciul cu Muntenegru: „A fost un exces de încredere”

„Mi-ar fi foarte greu să fiu în pielea jucătorilor și a lui Edi Iordănescu. Nu știu ce aș putea face. M-am tot gândit, dar nu știu ce aș face pe mai departe. Mergem din rău în mai rău. Nu știu ce ar trebui ca să ne revenim. 

Chiricheș este unul dintre cei mai buni fundași care a jucat în România. Acum e un jucător foarte mare. Cred că încrederea lui s-a întors împotriva lui. El a făcut ce a făcut, știind ce calități are. Asta cred eu. Că e un exces de încredere. 

Când face lucruri frumoase și când iese cu mingea la picior pentru a crea superioritate, atunci suntem fericiți și bucuroși. Îl aplaudăm. Din 10 ieșiri greșește una. Nu putem spune că e slab. Probabil că antrenorul ar trebui să discute cu el despre această fază și să-i spună să nu o mai repete. 

Acum, fără el sau Maxim ne-ar fi greu. Sunt jucători care pot ajunge la capacitatea lor, dar acum nu văd cum ar putea fi înlocuiți. Ce a făcut el pentru națională, în general, nu e ușor”, a spus Cordoș la GSP LIVE.

Maxim și Chiricheș vor să se retragă de la națională

Gazeta Sporturilor a anunțat că Vlad Chiricheș (32 de ani) și Alexandru Maxim (31) au de gând să renunțe la tricolor după următoarele trei meciuri, adică la mijlocul lunii. 

Ei le-au transmis deja antrenorilor intenția aceasta, pe care nu au anunțat-o încă în public pentru a nu agita și mai tare atmosfera deja proastă din lot. 

Surse din lot povestesc că veteranii naționalei au discutat deja despre subiectul retragerii cu colegi și cu membri ai staff-ului. Amândoi sunt supărați din cauza criticilor de după înfrângerea din Muntenegru, 0-2. 

Erau oricum dezamăgiți fiindcă ei considerau că naționala a fost tratată cu prea multă asprime în anii aceștia în care nu a izbutit să se mai califice la vreun turneu final.

Citește și:

Un jucător român de legendă se poziționează contra curentului după dezvăluirile GSP: „Nu ne permitem să-l pierdem pe Chiricheș!”

Dănuț Lupu e pesimist: „Problema e la cei care vin din urmă” » Olaru, „luat la ochi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gigimarga2
gigimarga2  •  06 Iunie 2022, 19:25

Chiriches ar trebui sa stie ca atunci cand joci la nivelul asta si gresesti criticile sunt ceva firesc. La fel si laudele in cazul reusitelor. Valoarea consta in modul in care le ,,digeri" . Deci ,capitane , demonstreaza-ne.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Iunie 2022, 17:45

Au dreptate sa se retragă veteranii tătarii promovările la Turneele finale. Așteptăm cu drag. Vrem tinerii care prostul ( caposul) de Radoi în loc sa ii caLifice la Mondial si-a dat demisia înainte de ultimele 2 meciuri ...si i-a făcut sa nu mai asculte de el . Sa vedem cu va proceda Antrenorul Iordănescu ca jucătorii sa nu îl asculte ori mai grav...sa îl și sape de la Nationala.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Iunie 2022, 17:01

...da ...ai dreptate... ce a facut el pt nationala nu e deloc usor ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează