GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

COVID-19. #WeWillWin » VIDEO Aplauze pentru medici: nume grele din fotbalul mondial s-au reunit într-o campanie admirabilă a FIFA

Legendarul Pele a fost unul dintre marii fotbaliști care au participat în această campanie
Legendarul Pele a fost unul dintre marii fotbaliști care au participat în această campanie

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 16:34

Pandemia de coronavirus din 2020 a unit mai mult ca niciodată numele mari din lumea sportului, care s-au coalizat în ultimele două luni și au luat parte la numeroase acțiuni umanitare și gesturi cu adevărat remarcabile. 

Reuniți într-o campanie FIFA, intitulată #WeWillWin (#VomÎnvinge), actuali fotbaliști sau foști jucători mari ai planetei apar într-un videoclip în care oferă un călduros rând de aplauze tuturor medicilor și personalului medical de pe mapamond, care în aceste zile se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19.

David Beckham, Sergio Ramos, Diego Maradona, Pele, Harry Kane, Arturo Vidal sau Gerard Pique sunt doar câteva dintre numele uriașe care apar în clip:

Gest asemănător în România

Un gest similar s-a petrecut recent și în România. Jucătorii formaţiei de Liga 3 FCM Alexandria au fost protagoniştii unui video în care teleormănenii elogiază munca din aceste zile a medicilor şi a celorlalţi oameni implicaţi direct în lupta cu COVID-19.

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:

Undă verde pentru fotbal! Studiul decisiv făcut de Danemarca: „Jucătorii NU se pot infecta în timpul unui meci!”

Politicienii nemți contestă restartul din Bundesliga, după ce 3 jucători de la Koln au fost depistați pozitiv cu coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close