GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DESPĂRȚIRE

Divorț în familia Țiriac! Fiul fostului jucător de tenis s-a despărțit de Ileana Lazariuc: „Am decis să anunțăm oficial că am divorțat de 2 ani”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 15:35

Ion Alexandru Țiriac, fiul fostului mare jucător de tenis, Ion Țiriac, a recunoscut divorțul de Ileana Lazariuc. De fapt, cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar abia astăzi au decis să facă acest lucru public printr-un mesaj pe Instagram. 

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. 

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul lui Țiriac Jr.

Alexandru Țiriac s-a căsătorit cu Ileana Lazariuc în martie 2009, la Monte Carlo. Aceștia au doi copii. Alexandru, în vârstă de 11 ani, și Nicholas Noah, de 10 ani. 

Vezi și:

Ion Țiriac, gest magnific pentru regretatul Andrés Gimeno: cum l-a susținut în ultimii ani de viață pe fostul mare tenismen spaniol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10216918208720400
Oana Foto  •  12 Octombrie 2019, 19:29

Ce fericire pe Sorana Cirstea!!!

267890
267890  •  11 Octombrie 2019, 22:21

Un idiot despre care n-ar trebui sa scrie nici macar daca o mierleste.

bigbolo
bigbolo  •  11 Octombrie 2019, 17:05

Despre sport... Semnat:gsp

Vezi toate comentariile (5)
Comentează