GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ianis Hagi, analizat de un expert în numerologie: „Luna octombrie arată că este un lider. 22 e și mai aproape de Divinitate. Omul ăsta are o intuiție, vede finalul fără să aibă o explicație!”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 09:00 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 10:56

Aurel Țicleanu, fost jucător în Craiova Maxima, fotbalist în echipa națională a României, dar și antrenor de fotbal, în prezent lector în cadrul Federației Române de fotbal, a acceptat invitația de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Pasionat de numerologie, Aurică Țicleanu i-a făcut portretul lui Ianis Hagi doar după data nașterii, fără să știe pe cine caracterizează.

- Vreau să vorbim de pasiunea ta secretă, numerologia!
- Numerologia pleacă tot din dorința asta de cunoaștere. Te duci la capătul lumii și jucai cu 10 nebuni, acum ai 30 în gestiune. Dacă îi întrebi fiecare spune ce vrei tu să auzi. Și-atunci îmi iau fiecare jucător în parte și-l analizez din punct de vedere al numerologiei. Și-atunci știu ce îi motivează. Eu după data nașterii pot să ghicesc foarte aproape și profilul lui.

- Hai să facem o încercare! 22 octombrie 1998. 
- Este un tip sensibil, trebuie să-l duc la creativitate. Poate să fie și un lider. Numerele sunt de la 1 la 9, există numărul 11 special care are o legătură cu Dumnezeu și 22 e și mai aproape de Divinitate. Omul ăsta are o intuiție, vede finalul fără să aibă o explicație. O să fie un jucător pe care să-l pui să transmită un mesaj! Poate să înțeleagă.

- Așa...
- Luna octombrie arată că este un lider, unul care are o opinie și care înțelege lucrurile. Iar 1998 e, pe axul central, un jucător care transmite, care comunică, un jucător care e lider și e văzut de ceilalți ca lider, dă comenzi. Trebuie să mi-l apropii p-ăsta pentru că transmite mesajul foarte repede.

- Pe cuvânt de onoare că n-am vorbit deloc pe subiectul ăsta!
- Cine e?

- Ianis Hagi!
- Vezi? Un tip educat și am colaborat cu el. Am schimbat cu el vreo două avioane și l-am luat lângă mine că n-avem decât 20 de minute să ajungem la avionul celălalt. Au stat toți jucătorii lângă el, calități de lider, cu mult bun simț!

Ce este numerologia?

Numerologia este studiul numerelor, cu ajutorul cărora Universul poate fi mai uşor de înţeles, numerele având un efect semnificativ asupra a tot ceea ce există în jurul nostru, inclusiv asupra noastră. Conform siteului paranormal.ro, numerologia este studiul cifrelor din punct de vedere transcendent. Fiecare cifră în sine, ca valoare numerică, este înzestrată cu calități particulare, fiind în strânsă relație cu vibrațiile cosmice. Astfel, din punctul de vedere al numerologilor, cifrele care guvernează viața individului au o influență de netăgăduit asupra destinului acestuia, ca parte a unui sistem. Ziua nașterii, anul, luna, etc…sunt privite în fapt, atât ca cifre, cât și ca entități energetice ce pot releva predispozițiile persoanei investigate.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU AUREL ȚICLEANU

CITEȘTE ȘI:

FCSB. Altul la rând! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Sergiu Buș: mutarea pregătită în mercato de iarnă

Umilit! A vorbit ieri la TV despre situația de la Dinamo, iar azi spaniolii l-au dat afară! Moment stânjenitor: „Dați-mi contractul, nu sunt plătit de 4 luni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  04 Decembrie 2020, 03:50

Bai nene, dar se termina vreodata rahanul asta????????

kensan.gmm
kensan.gmm  •  03 Decembrie 2020, 14:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  03 Decembrie 2020, 12:31

Pe cand analiza mamei omida si expertiza babei vanga?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează