GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DINAMO

Fostul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, s-a scandalizat pe Facebook: „Au închis ruta România - Italia, dar criminalii din Tunisia pot debarca fără probleme”

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 18:07 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 18:10

Fostul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, 58 de ani, s-a sesizat după ce Italia a anunțat carantină de 14 zile pentru persoanele care vin din România. 

Tehnicianul italian a republicat postarea unui amic: „Au închis ruta România - Italia, dar criminalii din Tunisia pot debarca fără probleme. Italia e o glumă mondială!”. 

Bonetti a adăugat la postare: „Ești mare, Pietro”. 

Autoritățile italiene au decis instituirea carantinei pentru români după ce, în ultima perioadă, numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 în România a crescut abrupt.

1.151de cazuri de coronavirus au fost raportate azi în România

Comunicat acid al celor de la CFR Cluj: „S-a dovedit că niciuna dintre cele 23 de persoane nu a fost infectată cu Sars-CoV-2”

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (3)
2254271094823421
Michele Marinela  •  29 Iulie 2020, 07:38

***. In cazul acesta este vorba de situația pandrmiei din fiecare țară, actualizata. Tunisia, in prezent, este în regula din acest punct de vedere iar România este mult mai rău, că niciodata. Ce nu înțelegi? Aici nu este vorba despre fotbal. Vai de tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  28 Iulie 2020, 22:39

Bine ca bagati dinamo in titlu pentru clickuri

clarvazatorul
clarvazatorul  •  28 Iulie 2020, 19:09

Pai si noi facusem la fel, dar nu putem spune ca avem atatea cazuri de coronavirus... La ora actuala nu prea se mai inchid granite, se procedeaza altfel! Vii cu hartie etc. Si da, in Italia e vai si amar cu imigrantii. Sper ca Romania daca tot importa imigranti sa nu ia africani si neconstiinciosi.. Ba, UK-ul si Franta, chiar si Germania, sunt distruse de imigranti! Urmeaza Italia care e plina de africani si Spania. Sa nu uitam si de Suedia..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează