GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FCSB

FOTO „Fără ritm de joc”, Cristi Manea a fost la un eveniment dedicat influencerilor » Iubita fotbalistului va merge la Los Angeles

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 14:37

Iubita lui Cristi Manea, Irina Deaconescu, a fost nominalizată, alături de alți 7 influenceri din România, la premiile internaționale E! People's Choice Awards. 

Fără ritm de joc la FCSB, după cum spuneau Gigi Becali și Bogdan Vintilă, Cristi Manea a însoțit-o pe iubita sa la eveniment. 

„Sunt naturală şi încerc să arăt viaţa aşa cum e. Eu am încercat sa le arăt oamenilor ca toată lumea trece prin tot felul de încercări şi că părul meu nu este întotdeauna superb, machiajul nu e intact şi cred că lumea s-a apropiat mai mult de latura asta a mea, că sunt naturală” a spus Irina Deaconescu, în cadrul unui interviu Antena Stars. 

Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la această gală, fiind peste Selly și BRomania. Aceasta va merge la gala internaționalăa premiilor, de la Los Angeles, pe 10 noiembrie, în SUA, alături de următoarele două clasate: Irina Deaconescu și Maria Zvinca.

+3 FOTO

Vezi și:

Gigi Becali, despre decizia lui Negoiță de a vinde clubul Dinamo pe 1 leu: „E șmecher. Să-i arătați și lui Talpan” + „Asta a fost marea lui greșeală când a venit la Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1wolf29
1wolf29  •  01 Noiembrie 2019, 17:28

De ce ați banat cuvântul video chat? Unde e problema? Numai știri diverse despre manea și video chat-ista lui, va plătește sa ii faceți reclama?

1wolf29
1wolf29  •  01 Noiembrie 2019, 17:25

Cine naiba sta sa piardă vremea uitându-se pe YouTube la tutele astea? Sa vezi ce? Dacă ar fi ceva educativ as intelege , tipa asta te poate învață/iniția maxim cum sa faci *** :))!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  01 Noiembrie 2019, 17:11

si daca nu are ritm de joc nu are voie sa iasa din casa :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează