GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Apariție INCENDIARĂ pentru Sylvia Sîrbu! Ea e artista cu un corp de invidiat care atrage bărbații ca un magnet: "Trag de mine şi dau şi ultima fărâmă de energie"

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 09:00

Sylvia Sîrbu are un corp incredibil, dar asta se datorează unui program extrem de bine pus la punct pe care-l urmează cu strictețe și de la care nu se abate niciodată

Chiar dacă are 36 de ani, Sylvia Sîrbu a avut mereu forme de fotomodel și putea face senzație pe podiumurile de defilare de la cele mai importante concursuri de gen. A cunoscut gloria în trupa ASIA, dar după ce a trecut printr-o depresie din care n-a avut nimic de câștigat, artista a decis ca sportul să-i schimbe viața. Și-a devenit instructor de yoga! A fost momentul de cotitură.

"Am urmat cursul de Yoga Teacher și am decis să-mi depăşesc limitele. Să fac cu adevărat nişte transformări cu privire la corpul meu. Am adăugat la programul meu de trei, patru clase de yoga pe săptămână (hatha, ashtanga şi vinyasa) şi 2-3 antrenamente de circuite Hiit, pentru a vedea cu adevărat nişte schimbări. La toate acestea se adaugă şi o dietă corectă, fără abateri. Fără dulciuri, fără sucuri, fără sosuri, prăjeli şi carbohidraţii reduşi la minimum", spune artista pentru OK! Magazine.

+29 FOTO

Chiar dacă nu pare un program foarte greu, nu e deloc ușor, recunoaște Silvia. "Se duce o luptă între zona de confort şi scopul dorit pentru care muncesc. Şi pentru prima dată în viaţă, nu m-am lăsat. Trag de mine şi dau şi ultima fărâmă de energie. Habar nu aveam la ce mă înham când m-am înscris la cursul de yoga. Trebuie să am un progres incredibil în lunile de curs. Plâng, râd, sunt furioasă uneori sau frustrată, însă tot timpul mă ridic mental şi fizic şi merg mai departe, cu răbdare şi perseverenţă. Iar corpul meu mă răsplăteşte de fiecare dată pentru munca mea!", mai spune Sylvia.

+29 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează