GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRECIZARE

Poliţia Capitalei: "Continuăm cercetările sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 17:31

În urma materialului publicat în Gazeta Sporturilor de astăzi în care directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, a povestit cum i s-a furat telefonul la hotelul Hilton, în timpul unui interviu cu noul ministru al Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Poliţiei Capitalei a trimis Gazetei un comunicat.

"La locul faptei s-a deplasat grupa operativă a secţiei competente teritorial care a efectuat cercetarea la faţa locului, ocazie cu care au fost dispuse şi măsuri de ridicare a imaginilor surprinse de către camerele de supraveghere din zonă.

Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului creat", se arată în comunicatul trimis redacţiei.

Citeşte aici comunicatul în întregime
547246-untitled.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
spivak
spivak  •  29 Decembrie 2012, 10:41

Cine e patronul hotelului?

bilaro
bilaro  •  29 Decembrie 2012, 09:46

Cate telefoane se fura zilnic in Romania ? .... Tare bine e sa fii "nea' Ovidiu".. Daca esti muritor de rand, Politia te trimite sa le aduci informatii despre hoti.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Decembrie 2012, 09:43

Foarte frumoase aceste comentarii ...pline de miez ...Ele ne invata despre romanii adevarati ...care sunt pe mana cu agentii de paza adevarati din Hilton ...si isi impart prada frateste ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează