GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE

REFERENDUM // Gigi Becali, prezent iar în secția de votare la Referendum: "Fac trei luni de pușcărie și votez din nou și din nou! Ce dacă nu am voie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 11:59

Gigi Becali, patronul FCSB, este implicat activ în "Referendumul pentru Familie", care are loc astăzi.

Gigi Becali a spus clar că susține modificarea Constituției pentru definirea căsătoriei, iar sâmbătă i-a trimis pe jucătorii FCSB să voteze (Detalii aici). Potrivit lui Codruț Baciu, observator la vot în Voluntari, Gigi Becali ar fi revenit azi în sala de vot și ar fi amenințat că votează iar.

"Nea Gigi tocmai ne-a făcut o scurtă vizită din nou. A băgat capul pe ușa secției și a întrebat dacă e prezență. Apoi a facut o glumiță că votează iară. «N-aveți voie», l-a atenționat plină de zel o domnișoară de la Antena 3. «Și ce dacă? Fac trei luni de pușcărie și votez din nou și din nou", a scris Codruț Baciu pe contul său de Facebook.

"Chiar dacă sunt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acțiune din România în ultimii ani. E mai important decât toate războaiele.

Depinde viitorul neamului, al copiilor și al nepoților. Dacă nu se face referendum și nu se spune clar că familie e compusă din bărbat și femeie, va fi greu. Ăștia ne atacă ușor, ușor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educație și se scrie în manuale «Ce bine e să fii homosexual». Trebuie să salvăm țara" Gigi Becali pe 2 octombrie la Pro X

Citește și: Ianis Zicu cheamă lumea la vot pentru referendum: "Merg să pun ștampila, haideți și voi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
2432475200112539
Tanase Marius Stefan  •  08 Octombrie 2018, 10:23

Nu-i asa ca ai vrea sa fii un președinte penal?

robby73
robby73  •  08 Octombrie 2018, 08:28
Postat de cristiano9ron pe 07 Octombrie 2018, 20:33

N-au invins pe nimeni, si-au castigat doar dreptul de a trai in pace si a fi acceptati de restul societatii. Fiecare e liber sa traiasca cum si cu cine vrea, nu poti tu sau alti inchisi la minte ca tine sa-i oblige sa traiasca cum vreti voi. Confunzi pr0stitutia, destrabalarea in public, ped0. filia cu LGBT, bati campii, nu esti deloc informat. Locuiesc in Danemarca de 8 ani de zile iar in zona unde stau sunt unele cupluri gay/les si e totul in regula, nu-i nicio diferenta intre ei si noi, fiecare isi vede de treaba lor, sunt oameni la locul lor, normali, muncesc, au grija de copii infiati, le ofera o sansa de viata mai buna, etc. Problema in Romania este de percepere, romanul nu e capabil sa accepte ca vecinul de langa el e diferit, poate avea gusturi diferite, vrea sa-si traiasca viata altfel decat o face el, asta il intriga rau.. atata tot.

Ai dreptate, dar ei(romani) nu vor sa priceapa lucrul asta. Eu personal cred ca oameni astia sunt altfel ca noi, dar nu sunt oameni rai. Mai bine o pereche gay ca parinti, decat niste parinti betivi, care isi bat copiii. Apropos pedofelie.....in cele mai multe cazuri e implicata biserica(ortodoxa si catolica).

robby73
robby73  •  08 Octombrie 2018, 08:21
Postat de paiazze pe 07 Octombrie 2018, 16:44

Cel mai tare e ca tu vorbesti de propaganda neo-marxista, cand totul e pus la cale de PSD si de *** din Romania - BOR. Inteleg ce zici tu cu comunitatea mult prea sensibila a homosexualilor (mai nou am vazut la Oscaruri o aberatie cu o doamna rasa in cap care spunea ca ea nu apartine niciun sex - non-binary se cheama tampenia asta - si toata lumea a aplaudat-o frenetic). Totusi, daca esti baiat mare si stii sa folosesti internetul afla si tu originea CpF. Citeste si tu legile actuale privind casatoria intre homosexuali. Hai ca poti, inainte sa-i dai inainte cu limbajul de lemn. Nu mai vorbesc de modul in care a fost organizat referendumul (doua zile, lipsa unei monitorizari etc, etc). Banuiesc ca toate astea nu mai conteaza, totul e-n regula cand esti spalat pe creier.

Am incercat si eu sa ii explic. Nu pricepe. Joaca pe desteptul. Toleranta ca in evul mediu.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează