GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BECALI DUPĂ GRATII

Victor Becali taxează afirmaţiile făcute de Zmărăndescu imediat după condamnarea lui Gigi

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 09:55

Victor Becali i-a răspuns lui Cătălin Zmărădescu, care a declarat aseară după decizia condamnării lui Gigi Becali că se teme ca patronul Stelei să nu facă vreun gest necugetat.

Impresarul nu crede că fostul bodyguard al lui Gigi Becali este îndreptăţit să îi ofere sfaturi finanţatorului echipei din Ghencea.

"Zmărăndescu ar trebui sa vorbească pentru el, nu pentru Gigi Becali. Dacă auziti de Zmărăndescu, auziţi pentru că a lucrat pentru Gigi Becali.

Nu este în masură să dea sfaturi pentru că n-a realizat nimic în această viaţă. Nu este un tip mai puternic decît Gigi Becali chiar dacă este un sportiv. Să-şi păstreze sfaturile pentru el!", a spus Victor Becali la Romania TV.

Zmărăndescu a afirmat că Gigi Becali ar putea să facă un gest necugetat după ce a aflat vestea condamnării: "Sper să nu facă vreo prostie acum. Eu îl ştiu pe Gigi Becali, de atunci de cînd a fost arestat. Să intre cineva după el acolo. Este tată, e greu pentru el. Mi-e frică să nu facă vreo prostie. Sînt mulţi oameni care depind de el. Totul se va destrăma".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
octavianus
octavianus  •  22 Mai 2013, 13:04

Au prins glas iar verii, acum 2-3 zile nu-i gasea nimeni, giovani se impiedica de cameramani si facea circ cu reporterii, acum au luat o gura de aer si iar isi arata caracterul infect iar sfideaza lumea si se dau destepti si importanti, tara asta a avut o zi de gratie cand putea sa elibereze fotbalul de clanul becali de borcea de copos si cine stie dand acest exemplu sa dirijeze lucrurile spre o zona de competenta si profesinalism de teama pt manarii si murdarii, cooperative, inselaciuni, dar parca sunte blestemati si numia gasim calea spre lumina si iata ca stam iar sa ne dea lectii de morala hotii banditii bisnitarii scursurile societatii. HALAL SA NE FIE IN VECII VECILOR AMIN.

yogibear
yogibear  •  22 Mai 2013, 09:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ADOPTATI METODA NASTASE!

yogibear
yogibear  •  22 Mai 2013, 09:00

NU SCAPATI NICI VOI!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează