Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 februarie 2012 19:18

Într-o lume apăsată de negativism, lucrurile cu adevărat valoroase pot părea surclasate de viteza în care se derulează sportul şi ştirile din actualitate. De aceea vom aduna într-un singur loc, în fiecare seară, cele mai bune articole din Gazetă şi de pe gsp.ro, articole care duc mai departe ideea de presă de calitate.

De ce este Gazeta Sporturilor un produs de calitate? Pentru că furnizăm zilnic, în ediţia tipărită sau pe gsp.ro, zeci de articole scrise de cei mai buni jurnalişti de sport din România şi opinii ale celor mai apreciaţi editorialişti din presa sportivă.

Iată cele mai bune 10 articole din Gazeta de azi:

1. Un interviu sincer cu Geraldo, jucătorul care îi sfătuieşte pe ziarişti să nu îl mai promoveze atît de mult pe Gigi Becali: Totul despre Geraldo, nimic despre Becali

2. Dan Petrescu îl felicită pe Ilie Stan pentru munca depusă la Steaua, analizînd prestaţia roş-albaştrilor după ce a fost învins de aceştia în amical: "Bravo, Ilie!"

3. Tupeul puştiului-minune Claudiu Bumba. Un dialog emoţionant şi curajos cu cel mai tînăr debutant la "naţională" (18 ani) din ultimele patru decenii: "Eu vreau numărul 10!"

4. De ce greşesc arbitrii? Oamenii de ştiinţă au găsit explicaţii pentru gafele de arbitraj din fotbal. GSP îţi prezintă concluziile: Cinci cazuri studiate demonstrează că fluierul poate da eroare din cauza evenimentelor apărute în timpul meciurilor.

5. Steaua are probleme înainte de meciul cu Twente. Meteorologii anunţă că vremea se va îmbunătăţi abia în ziua dinaintea meciului: Gazonul de pe Naţional Arena arată groaznic

6. Nouă jucători ai Oţelului au rămas sechestraţi în trenul Bucureşti - Galaţi, din cauza zăpezii şi îngheţului. Aceştia au ales să meargă acasă în pauza dintre cantonamente şi au rămas blocaţi: Au petrecut peste 24 de ore în tren!

7. Pablo Brandan se va despărţi de Steaua după "dubla" cu Twente, iar postul de "dirijor" al roş-albaştrilor ar putea fi preluat de Cristi Tănase. Avantaje şi dezavantaje ale acestei eventuale mutări: Brandan îi poate ceda postul de playmaker lui Tănase

8. Încă un român în Serie A! Tînărul Steliano Filip, de la FC Maramureş Baia-Mare e foarte aproape de Juventus Torino. Şansele să ajungă acolo sînt mari, spune proprietarul clubului de care aparţine jucătorul: "Transferul e ca şi făcut"

9. Cadel Evans, singurul australian cîştigător de Mare Tur în ciclism, aplaudă hotărîrea cu care ciclismul îşi condamnă vinovaţii de dopaj şi îndeamnă să se procedeze la fel şi în alte sporturi: "Ciclismul luptă cu dopajul, celelalte sporturi ce fac?"

10. Cifre de excepţie în NBA! Kobe Bryant l-a depăşit la totalul de puncte înscrise pe marele său rival şi fost coechiper Shaquille O'Neal: Un total de 28.601 puncte în 1.128 de meciuri jucate!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion