GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » De ce a plecat Papură de la Craiova, Minteuan, atac dur la Dan Petrescu + un fotbalist din Liga 1 a recunoscut că s-a dopat

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte +13   FOTO
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Culisele despărțirii lui Corneliu Papură de Craiova

Corneliu Papură (46 de ani) și-a dat demisia de la CS Universitatea Craiova. Anunțul oficial a fost făcut în această dimineață de formația din Bănie.

Papură s-a enervat după ce a aflat că Mihai Rotaru negociază cu Iordănescu jr, dușmanul său declarat, și l-a anunțat că demisionează. Era oricum la cuțite cu finanțatorul Craiovei. Între timp, Cosmin Contra este favorit să devină noul tehnician al oltenilor - mai multe detalii, AICI.

2. Helmut Duckadam și Gabi Balint, contre la TV

7 mai, ziua steliștilor de pretutindeni, nu mai e de mulți ani un eveniment care să-i aducă la aceeași masă pe componenții echipei din 1986.

Chiar în ziua în care se împlinesc 34 de ani de la triumful istoric din finala Cupei Campionilor Europeni, Duckadam și Gabi Balint au purtat un dialog în contradictoriu pe tema stadionului Steaua, care urmează să fie gata în următoarele luni - mai multe detalii, AICI.

+9 FOTO

3. Alin Minteuan îl atacă pe Dan Petrescu: „Sunt șocat și stupefiat de lipsa lui de bărbăție”

Alin Minteuan și-a primit restanța din 2019 de la CFR Cluj, însă nu-l menajează deloc pe fostul său „principal", Dan Petrescu, despre care spune că „probabil avea totul planificat din moment ce văd că a adus un nou antrenor secund".

„Lipsa de bărbăție m-a deranjat cel mai tare! Și la el, și la toți cei care decid în club. Nu se face așa ceva nici cu cel mai mare dușman, darămite cu unul cu care ai făcut echipă. Nu mai vrei pe cineva, cheamă-l frumos, spune-i direct”, a spus Minteuan pentru GSP.RO - mai multe detalii, AICI.

4. Paul Pîrvulescu a recunoscut în direct că s-a dopat în România

Paul Pîrvulescu (31 de ani, fundaș stânga), în prezent jucătorul celor de la Academica Clinceni, a recunoscut la GSP Live că s-a dopat la o echipă din România, însă nu a dorit să-i dea numele.

„Nu pot să spun unde am făcut, pentru că aș pune doctorul de-acolo într-o situație delicată. Eu n-am făcut insuflații rectale, ci injecții în venă. Nu e ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătății e ok. Dar e doping, da”, a spus Pîrvulescu, la GSP Live - mai multe detalii, AICI.

5. DDB a livrat încă 50.000 € în conturile lui Dinamo

Fanii din programul Doar Dinamo București au virat a treia tranșă de bani în conturile clubului. După ce suporterii „câinilor” au contribuit cu 210.000 € la finalul lui 2019 pentru salarii și 185.000 pentru obținerea licenței, aceștia au mai livrat acum 50.000 € pentru restanțele salariale ale jucătorilor din acest an - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Victor Pițurcă, amintiri picante de la finala cu Barcelona: discursul lui Nicolae Ceaușescu + de ce n-au băut jucătorii după meci

Se „rupe” CFR Cluj, după monopolul Dan Petrescu? Ce declara Giedrius Arlauskis: „Fără el, nu mai continui nici eu”

Rafael Nadal intră în polemică și îi răspunde lui Novak Djokovic: „Va trebui să se vaccineze. Dacă ATP ne obligă, așa vom face”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează