GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » FCSB și-a ales noua casă, unde va antrena Răzvan Lucescu din vară + ce se întâmplă cu sportul în România după 15 mai

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte +26   FOTO
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Reîncep antrenamentele, nu și meciurile

Președintele României Klaus Iohannis a dat undă verde reluării antrenamentelor sportivilor profesioniști începând cu 15 mai, dar nu și startului competițiilor.

„Profesioniștii își pot relua cantonamentele în condiții speciale de igienă și verificări medicale. Competițiile sportive, în această primă etapă, NU vor începe”, a declarat Iohannis - mai multe detalii, AICI.

2. Răzvan Lucescu va continua la Al-Hilal

Răzvan Lucescu (51 de ani) n-a acceptat un salariu de 4 milioane de dolari anual și 50.000 primă la victorie de la Fenerbahce, pentru că își va prelungi cu două sezoane contractul cu Al-Hilal, echipă care e lider autoritar în Arabia Saudită.

Fenerbahce și-a luat adio de la visul instalării lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică. Turcii de la Fanatik, preluând informațiile agenției arabe Sport360.com, au dezvăluit că antrenorul român „a refuzat oferta uriașă făcută de clubul din Istanbul și a ales să stea la Al-Hilal" - mai multe detalii, AICI.

3. FCSB și-a ales noua casă

+22 FOTO

Gigi Becali a anunțat că FCSB va evolua pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce noua arenă va fi finalizată.

Astfel, latifundiarul confirmă dezvăluirile făcute recent de jurnaliștii GSP și pare să renunțe definitiv la gândul de a juca pe noul stadion din Ghencea - mai multe detalii, AICI.

4. Sebastian Vettel pleacă de la Ferrari

Neamțul Sebastian Vettel (32 de ani) este în ultimul an de contract cu Ferrari, iar cele două părți nu au ajuns la un acord. Va pleca la finalui lui 2020.

„Relația mea cu Scuderia Ferrari se va termina la anul 2020. Pentru a avea cele mai bune rezultate în acest sport este vital ca toate părțile să fie în armonie”, a fost mesajul lui Vettel - mai multe detalii, AICI.

5. Mattia Montini, Dinamo: „Discut cu Craiova, cu oricine! Mă interesează și banii”

Atacantul Mattia Montini, 28 de ani, a mărturisit că Dinamo nu i-a dat semnale că l-ar mai vrea, astfel că va lua în calcul și un eventual transfer la Craiova sau la oricare echipă îl dorește.

Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu două zile că Bergodi, noul antrenor al Craiovei, îl place foarte mult pe Montini și-ar vrea să-l aducă în Bănie. Interviul dinamovistului pentru GSP, AICI.

VIDEO Avem fotbal după pandemie! Leipzig și Freiburg luptă pentru un loc în cupele europene

Citește mai multe articole de actualitate:

EXCLUSIV GSP Anii '80 prin ochii lui Mircea Lucescu » 7 ore de interviu-document despre rivalitatea incredibilă Steaua - Dinamo în comunism

Mircea Rednic vrea să dea o lovitură uriașă: l-a sunat pe Gigi Becali și s-a interesat de Harlem Gnohere

EXCLUSIV Dan Petrescu nu-l mai suportă pe Țucudean! Fierbe vestiarul de la CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
124690441979915
Crystyan Marian  •  13 Mai 2020, 12:54

DEȘTEPT SI BEKALI ACOLO PE ACEL STADION VA JUCA SI RUGBY..SI VA FI UN GAZON F GREU DE JUCAT SI FOTBAL!!!

alibi
alibi  •  13 Mai 2020, 10:28
Postat de mario78a pe 13 Mai 2020, 08:28

FC FCSB înseamnă Arcul de Triumf, mustața devine obligatorie la intrarea pe stadion.

Ti-am dat like! Ce Arcul de Triumf??...Stadionul Gigi Becali!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Mai 2020, 09:31
Postat de blatistudinovidiu pe 13 Mai 2020, 07:31

Ba ăla e stadion de rugby de maibkne de 100 de ani

Si ce? O sa fie derutate oile de la prea multe dungi pe teren da'... asta e! Pot da mai multe goluri daca au asa poarta inalta....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează