GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Gigi Becali a răbufnit la adresa propriului jucător + Bălgrădean riscă să nu mai ajungă la CFR Cluj până la urmă

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. FRF a înjumătățit punctele în Liga 2

Federația Română de Fotbal a decis azi alături de cluburi formatul în care se va relua Liga a 2-a. Regulamentul se schimbă în plin sezon, liderul UTA își pierde jumătate din avans peste noapte, iar promovarea se decide în play-off.

Au fost 15 voturi pentru scenariul 3, adică cel în care primele 6 clasate vor intra în play-off, iar meciurile se vor juca într-o singură manșă. Surpriza e legată de înjumătățirea punctelor, idee susținută inițial doar de Petrolul și Rapid. UTA devine astfel principala perdantă, avansul de 10 puncte pe care îl avea transformându-se acum în doar 5 puncte - mai multe detalii, AICI.

2. Dinamo se vinde

Ionuț Negoiță (46 de ani), finanțatorul lui Dinamo, este foarte aproape să ajungă la o înțelegere cu fondul de investiții spaniol, condus de Herminio Menendez, pentru vânzarea clubului. Acest lucru a fost confirmat de Ioan Andone.

Finanțatorul clubului alb-roșu, Negoiță, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții spaniolului, iar surse apropiate clubului susțin pentru Gazeta Sporturilor că „în principiu au ajuns la un acord și până vineri ar trebui să cedeze cele 82% din acțiuni” - mai multe detalii, AICI.

3. Și-a luat țeapă Cristi Bălgrădean?

Cristi Bălgrădean a provocat un scandal monstru la începutul lui martie, când FCSB a aflat că a semnat cu CFR Cluj, fiind în ultimele 6 luni de contract. Tras pe linie moartă de Gigi Becali, portarul s-ar putea trezi fără echipă din sezonul viitor, după ce actele cu campioana României nu au fost parafate.

Bălgrădean, a cărui plecare de la FCSB înaintea declanșării stării de urgență a ținut capul de afiș al ziarelor, ar putea să nu mai ajungă la CFR. Sursele GSP susțin că actele cu portarul de 32 de ani nu au fost parafate așa cum era înțelelegerea inițială dintre părți - mai multe detalii, AICI.

4. Noi detalii despre reluarea Ligii 1

Ionuț Stroe, ministrul Sportului, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre reluarea activității sportive și a competițiilor după încetarea stării de urgență.

Stroe a anunțat noi detalii despre reluarea Ligii 1: „Până la data de 1 iunie, sau chiar 25 mai, o să știm dacă putem relua competițiile. Nu fac referire doar la Liga 1, ci la toate competițiile care ne vor solicita acest lucru. Vom putea avansa un calendar” - mai multe detalii, AICI.

5. Gigi Becali, enervat de Adi Popa

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, consideră că revolta mijlocașului Adrian Popa (31 de ani) este una nejustificată.

Popa a fost unul dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali i-a trimis în șomaj tehnic pe timpul stării de urgență din România. Mijlocașul împrumutat de Reading la FCSB până la finalul lunii iunie a amenințat că va da în judecată clubul, fapt care l-a enervat pe latifundiarul din Pipera - mai multe detalii, AICI.

VIDEO: Totul despre Borussia Dortmund - Schalke, primul mare derby de după pandemie

Citește mai multe știri de actualitate:

UTA protestează după înjumătățirea punctelor: „Ne-ați luat munca!” + Scene incredibile din ședință: Rapid și Petrolul au forțat mâna FRF și au cerut și mai multe favoruri!

Mircea Lucescu: „În '90, lumea ținea cu Dinamo. O depășisem pe Steaua la popularitate"

Prima mutare făcută de Dinamo: se va alătura la reluarea pregătirilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
189254898748309
Claude SH  •  14 Mai 2020, 11:44

Sa fim serioși, Balgradean a prin un contract bun la CFR! Trebuia sa stea la 5000 pe luna sa fie făcut praf de Gigi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează