GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  #VAFIBINE

VIDEO Gică Popescu, mesaj în campania #vafibine: „Să ne gândim la binele celor de lângă noi și să îi protejăm”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 18:05

Gică Popescu (52 de ani), președintele Viitorului, s-a alăturat campaniei GSP #vafibine și a transmis un mesaj motivațional.

  • În contextul panicii generate de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

„Trecem cu toții printr-un moment foarte dificil. Este important să ținem cont de sfaturile autorităților și să gestionăm cât mai bine această situație. Să nu ne panicăm și să fim responsabili. Să ne gândim la binele celor de lângă noi și să îi protejăm. Stați cât mai mult în casă și sunt sigur că vom trece cu bine și de acest moment”, a transmis Gică Popescu, prin intermediul GSP.ro.

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
 

3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
 

4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie.
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Vezi și:

HARTA CORONAVIRUS ÎN FOTBAL: 48 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
165691544187089
Iacob Constantin  •  15 Martie 2020, 14:24

Ar fi bine sa dati parerile medicilor. Necalificatii (in probleme medicale) gen Popescu, Comaneci, etc. chiar nu intereseaza pe nimeni. L- ati uitat pe Craciunescu ?!!!

1745flo
1745flo  •  15 Martie 2020, 11:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  15 Martie 2020, 09:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează