GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO TULBURĂTOR Motivul pentru care sportivele abuzate la judo au tăcut și au îndurat ani întregi de chinuri

Florin Bercean a fost unul dintre antrenorii care i-au aplicat corecții fizice Cătălinei Rob Ditan // FOTO: Cristi Preda
Florin Bercean a fost unul dintre antrenorii care i-au aplicat corecții fizice Cătălinei Rob Ditan // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 10:47

Experiențele crunte la care sportivele de la Centrul Olimpic de Judo au fost supuse au devenit scandalul anului în sportul românesc, după dezvăluirile Gazetei. Azi, la GSP LIVE, Cătălina Rob Ditan, una dintre sportivele abuzate, a mărturisit motivul pentru care s-a temut să rupă tăcerea mai devreme despre teroarea de la lot. 

VIDEO cu momentul în care sportiva dezvăluie de ce a ascuns ani la rândul experiențele de la Cluj

"Nu am vorbit atunci deoarece sportul pentru mine a însemnat totul. Când m-am întors de la Cluj, nu m-am hotărât să o termin cu sportul. Dacă terminam încă de atunci cu sportul, eram într-o stare mai rea decât cea în care sunt acum. Nu le-am spus părinților de frică. Mă temeam că dacă le voi spune părinților mei, domnul Bercean va face tot posibilul ca eu să nu mai fac sport în România. Eu voiam să fac judo în continuare. 

Am mers la un psiholog, trebuia să iau o decizie dacă mă voi întoarce la Cluj sau dacă voi rămâne la București. Psihologul mi-a spus că trebuie să lupt pentru ceea ce-mi doresc și să accept. Mi-am dat seama că acest sport nu este pentru mine dacă trebuie să fiu supusă unor asemenea tratamente", a spus Cătălina Rob Ditan, la GSP LIVE

Cunoști cazuri de abuz în sportul românesc juvenil? Scrie-ne povestea ta într-un mesaj pe www.NuAbuz.ro. Noi o vom verifica și o vom publica, păstrând confidențialitatea surselor.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Teroare în judo » Minoră sechestrată în cantonament: "Antrenorii m-au încuiat două săptămâni în cameră"

CITEȘTE TOATE MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

EXCLUSIV A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: «În ce gaură mai ești tu virgină?»”

EXCLUSIV GSP "Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

EXCLUSIV Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (4)
tonyys
tonyys  •  05 Decembrie 2018, 15:25
Postat de lapusneanul pe 05 Decembrie 2018, 15:13

era interesant sa aflam ce comentau prostalaii spinoza si tonnys daca copii lor pateau ce au patit aceste tinere...

Dohh....retrageam imediat copilul din lot si anuntam politia si protectia copilului.

lapusneanul
lapusneanul  •  05 Decembrie 2018, 15:13

era interesant sa aflam ce comentau prostalaii spinoza si tonnys daca copii lor pateau ce au patit aceste tinere...

tonyys
tonyys  •  05 Decembrie 2018, 14:29

Povesti nemuritoare aka minciuni sfruntate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează