GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  OLIMPIA

Primele măsuri după dezvăluirile GSP de la baza Olimpia » Bănicioiu: ”Neagu a demisionat, pe Cârstoiu îl demit!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 16:43

Ministrul Tineretului şi Sportului a declarat în urmă cu cîteva minute că "directoarea Mihaela Neagu de la Olimpia a demisionat, iar pe Alin Cârstoiu, directorul departamentului juridic din MTS, îl demit".

Nicolae Bănicioiu a continuat: "Cârstoiu va fi retrogradat pe o poziţiei executivă în primă instanţă şi, după ce vom face propria anchetă, vom vedea ce măsuri luăm. L-am asigurat că voi face totul legal, deocamdată nu mai poate fi şeful juridicului şi controlului cît timp nu poate da nişte explicaţii simple despre banii încasaţi de soţia sa dinspre Olimpia".

De 10 zile, Gazeta Sporturilor a reluat dezvăluirea mai multor afaceri petrecute la clubul Olimpia din Bucureşti. Azi, ziarul a publicat o investigaţie din care rezultă că, imediat după ce un teren a fost răscumpărat de stat cu 4,5 milioane de euro, în decembrie 2010, soţia şefului comisiei de restituire a început să încaseze, în perioada ianuarie 2011 - mai 2012, o sumă totală de 16.618 lei de la clubul Olimpia. Banii au fost daţi soţiei lui Alin Cârstoiu de către clubul condus de Mihaela Neagu, în numele salariului lunar al unui alt angajat, Ciprian Rădăvoi, care era în Thailanda!

"E vorba de un împrumut pe care Rădăvoi l-a restituit soţiei mele", a explicat Cârstoiu în ziar, lucru negat ferm de Rădăvoi, pe care l-am găsit la o fermă la graniţa dintre Thailanda şi Cambodgia.

Astăzi, după apariţia articolului în ziar, directorul Cârstoiu a vrut să-şi ia concediu, potrivit unor surse din MTS, dar ministrul a refuzat şi i-a cerut să rămînă la dispoziţia unui consilier al său, pentru a-i da explicaţii. "Prima măsură managerială am luat-o, Cârstoiu nu va mai fi şef. A doua măsură e că la juridic va începe un audit şi vom vedea exact ce s-a întîmplat", a încheiat Bănicioiu.

Bănicioiu a negat ferm ceea ce Cârstoiu a declarat ieri Gazetei, şi anume că "ministrul Bănicioiu ştia de povestea cu soţia pe care i-am explicat-o chiar eu după ce a fost numit". Cârstoiu fusese numit de Bănicioiu chiar şeful comisiei care o judeca pe Neagu! "Nu mi-a explicat nimic, acum aflu şi eu că soţia lui a primit vreme de 17 luni leafa altcuiva de la Olimpia. Să justifice!", a încheiat ministrul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
aldan
aldan  •  06 Februarie 2013, 00:59
Postat de aldan pe 06 Februarie 2013, 00:43

banicioiu?!!!... chiar suntem un neam blestemat, Tarisoara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si-acu' vreo cin'shpe ani ministerul asta s-a remarcat prin aerul greu respirabil, de flori statute... si de scandaluri gen Piatra Arsa... Oare ce ne-asteapta peste alti 15 ani?!!! ...Romania mea!

aldan
aldan  •  06 Februarie 2013, 00:43

banicioiu?!!!... chiar suntem un neam blestemat, Tarisoara mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vladutz13
vladutz13  •  05 Februarie 2013, 23:41

Oho comisii si comitii... daca situatia se inrautateste il da afara, dar il reangajeaza pe alt post, ca asa se face intotdeanua. Daca nu se mai gasesc dovezi.... ehe, o sa ramana in post!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează