GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live » Echipele românești vor să prindă trenul spre turul 3 de Conference League pe ruta Erevan - Sf. Gheorghe - Adana - București

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 17:20 / Actualizat joi, 03 august 2023 17:28

Farul, Sepsi, CFR Cluj și FCSB ne vor reprezenta în această seară în turul II al Conference League. Alberto Boțoghină îi va avea ca invitați, de la 20:30, pe Grigore Sichitiu și Geraldo Alves pentru analiza și prefața partidelor de astăzi. 

Urartu - Farul va deschide seara, de la ora 19:00. Marinarii s-au impus cu 3-2 în turul de la Ovidiu, chiar dacă nu au convins și sunt favoriți la calificare.  Sepsi, echipă ce se încăpățânează să nu primească gol în acest start de sezon, va primi vizita celor de la CSKA Sofia, asta după ce formația lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu 2-0 în tur, la finele unui meci foarte bun făcut de covăsneni.

CFR Cluj caută calificarea în „cuptorul” de la Adana, cea mai călduroasă regiune a Turciei, după ce în tur, băieții lui Andrea Mandorlini au remizat în Gruia, 1-1. Ultima echipă ce intră în scenă este FCSB. Roș-albaștrii îi vor găzdui pe „Arcul de Triumf” pe cei de la CSKA 1948, echipă pe care au învins-o în tur cu 1-0 pe „Vasil Levski”, grație golului lui Florinel Coman. Partida se va disputa fără spectatori. 

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează