GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

3 meciuri spectaculoase pe care nu le poți rata azi! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi la pariuri

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 13:57 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 14:21

Ziua de sâmbătă e vacanța perfectă pentru orice parior, iar azi avem multe meciuri spectaculoase pe care le putem juca atât simplu cât și în combinații pe bilete. Ne-am oprit la trei partide în care ne așteptăm la goluri multe.

Pariorii îndrăgostiți de pariurile pe goluri au motive de bucurie! Azi avem destul de multe jocuri în ofertă care se încadrează pentru ”peste 2,5 goluri” sau chiar, de ce nu?!, pentru pariul mai curajos de ”peste 3,5 goluri”.

DORTMUND - BAYERN | PESTE 3,5 GOLURI - COTĂ 2,05

Derby-ul dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen vine aproape întotdeauna cu goluri multe la pachet. Ambele formații sunt într-o formă excelentă, au patru victorii consecutive în Bundesliga, iar în patru dintre ultimele cinci confruntări directe din campionat am avut minimum patru reușite.

BARCELONA - BETIS | PESTE 3,5 GOLURI - COTĂ 1,80

Barcelona are patru meciuri la rând în La Liga de când n-a mai câștigat, iar catalanii au ajuns pe poziția a 12-a în clasament. Messi și compania o primesc pe Betis, formație pe care au învins-o în patru dintre ultimele cinci confruntări directe. Și apropo de ultimele cinci meciuri dintre Barcelona și Betis, absolut toate au adus minimum CINCI goluri!

CHELSEA - SHEFFIELD UTD | PESTE 2,5 GOLURI - COTĂ 1,80

Chelsea e în revenire de formă, după un start ezitant de sezon, iar ”albaștrii” vor să ia toate punctele din meciul cu Sheffield, de pe Stamford Bridge. În ultimele trei partide (două din UCL și una din Premier League), Chelsea a înscris 10 goluri și n-a primit niciunul, iar Sheffield, ultima clasată, pare victimă sigură. Ne așteptăm la o partidă în care vom vedea cel puțin trei goluri, iar cota este una foarte bună!

Vezi și alte PONTURI de azi:

FCSB - Botoșani: Cota pentru victoria gazdelor a scăzut puternic! Cum ne salvăm cu un pariu COMBO excelent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează