GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Alcoyano - Real Madrid: „Galacticii” vor să-și ia revanșa după rușinea din sezonul trecut! Trei PONTURI bune vin din Cupa Regelui

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 13:52 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 19:31

Alcoyano - Real Madrid se joacă miercuri, de la 22:30, în 16-imile Cupei Spaniei. Astfel, Real merge pe terenul unde, în sezonul trecut, era eliminată în aceeași fază a competiției.

Real Madrid a început cu stângul anul 2022! „Galacticii” au pierdut primul meci al anului, în deplasare cu Getafe, scor 0-1. Acum, trupa lui Carlo Ancelotti merge pe Estadio El Collao pentru duelul din Cupa Regelui, cu Alcoyano. În ediția precedentă, echipa din liga a 3-a spaniolă reușea s-o învingă pe Real, în prelungiri, scor 2-1.

Așa cum era de așteptat, Real Madrid nu va alinia în fața lui Alcoyano „11”-le standard. Madrilenii vor avea în echipa de start fotbaliștii care au evoluat mai puțin în ultima perioadă sub comanda lui Ancelotti. Astfel, rezerve de lux precum Isco, Valverde sau chiar și Eden Hazard vor fi în centrul atenției în meciul de miercuri.

Înaintea duelului din sezonul trecut, Real și Alcoyano se mai întâlniseră de alte două ori tot în Cupa Regelui. În 2012, în sistem tur-retur, Real câștiga ambele meciuri: 3-0 și 4-1.

Alcoyano stă prost în campionat, abia locul 11 în liga a 3-a din Spania, dar a făcut deja primul „deranj” din Cupă: a eliminat-o, la penalty-uri, pe Levante.

Trei PONTURI pentru Alcoyano - Real Madrid:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,65 la Superbet
  • Se marchează în ambele reprize - cotă 1,45 la Superbet
Chelsea - Tottenham: Derby londonez în semifinalele Cupei Ligii! Cotă mare pentru un duel spectaculos + trei PONTURI de încercat
PONTURI PARIURI
Chelsea - Tottenham: Derby londonez în semifinalele Cupei Ligii! Cotă mare pentru un duel spectaculos + trei PONTURI de încercat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează