GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Cele mai tari transferuri din ultimele zile! Dortmund și Man. United au avansat în negocierile pentru Sancho!

Articol de , - Publicat luni, 03 august 2020 13:20 / Actualizat luni, 03 august 2020 13:23

Borussia Dortmund și Manchester United avansează în negocierile pentru transferul lui Jadon Sancho pe Old Trafford. Gruparea engleză nu are cei 120 de milioane de euro pe care îi solicită germanii, însă Borussia a acceptat o eșalonare a plăților. 

Astfel, United ar trebui să dea un ”avans” de 70 milioane de euro, apoi să completeze suma cu 30 de milioane în 2021 și încă 20 de milioane în 2022. Betfair oferă o cotă de 1.13 pentru ca transferul să fie realizat. 

Sancho semnează cuCota
Manchester United1.13
Chelsea8.00
Liverpool13.00

După despărțirea de Leroy Sane și David Silva, echipa lui Guardiola caută variante pentru mijlocul terenului. Ferran Torres s-a înțeles cu Manchester City, iar transferul său de la Valencia urmează să se efectueze marți contra sumei de 25 de milioane de euro, plus bonusuri. 

Câștigă Premier LeagueCota
Manchester City2.05
Liverpool2.75
Manchester United10.00

PSG e pe cale să facă o afacere proastă. Thomas Tuchel și Leonardo, antrenorul și directorul sportiv al parizienilor, au hotărât că Joel Matip e varianta ideală pentru înlocuirea lui Thiago Silva, ajuns la 35 de ani. Fundașul lui Liverpool, în vârstă de 28 de ani, a avut numeroase accidentări în acest sezon și a bifat doar 13 etape. 

Următorul antrenor al lui PSGCota 
Massimiliano Allegri2.50
Didier Deschamps6.50
Mauricio Pochettino11.00

În privința prelungirilor, două vești importante vin de la Milano și de la Londra. AC Milan s-a înțeles cu Zlatan Ibrahimovic pentru încă un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, iar semnarea contractului e iminentă. Arsenal e și ea pregătită să îi ofere lui Aubameyang un nou contract pe trei ani, cu un salariu de 250.000 de lire pe săptămână. 

În privința antrenorilor, capul de afiș e ținut de Antonio Conte, care ar vrea să plece de la Inter. Favorit să vină în locul său e Massimiliano Allegri, care nu a mai antrenat în ultimul an, după despărțirea de Juventus. Tot în Italia, Walter Zenga a fost demis de Cagliari. Clubul l-a numit pe Eusebio Di Francesco în locul acestuia. 

Și, o ultimă veste din Italia: James Pallotta, patronul american al lui AS Roma, a primit o ofertă pentru vânzarea clubului din partea unor investitori kuweitieni. Miliardarul american a mai încercat să vândă clubul și în luna decembrie, dar negocierile au eșuat atunci. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează