GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chelsea - Lille: Toată atenția pe londonezii lui Tuchel! Trei PONTURI pentru un duel dezechilibrat în Liga Campionilor

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2022 08:05

Chelsea și Lille se întâlnesc marți, de la 22:00, în prima manșă din optimile Ligii Campionilor. Deținătoarea trofeului pornește cu prima șansă în fața unui adversar care se chinuie în acest sezon.

În mod normal, Chelsea n-ar trebui să aibă emoții în ceea ce privește jocul tur cu Lille și nici în ceea ce privește soarta calificării. De fapt, dacă analizăm situația echipelor din prezent și valoarea loturilor, formația lui Tuchel nu poate fi depășit la nimic de francezi.

Chelsea - Lille pare un duel mult mai dezechilibrat decât îl arată cotele caselor de pariuri. Campioana din Franța nu se regăsește în acest sezon, e abia pe 11 în Ligue 1, iar calificarea în optimile Ligii pare mai mult o întâmplare.

Lille vine pe Stamford Bridge după ce n-a reușit să înscrie în fața lui Metz. A fost doar 0-0, rezultat care o îndepărtează și mai tare pe Lille de zona locurilor europene. 9 puncte distanță până la ultimul loc de Liga Campionilor și 4 lungimi până la zona de Europa League.

Nici Chelsea nu se bucură de un sezon atât de bun pe cât și-ar fi plănuit. Câștigarea Ligii Campionilor n-a adus după sine și supremația în Premier League. Gruparea lui Tuchel alternează forma slabă cu meciurile foarte bune, dar inconstanța a scos-o, măcar în acest moment, din lupta la titlu.

  • Chelsea și Lille s-au întâlnit și în 2019 în Liga Campionilor, în faza grupelor. Chelsea a câștigat ambele partide cu același scor, 2-1.

Trei PONTURI pentru Chelsea - Lille:

  • Victorie Chelsea - 1,40 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,70 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,65 la Superbet
Villarreal - Juventus: Cine câștigă „șahul” dintre Emery și Allegri? Trei PONTURI pentru un duel care se anunță foarte tacticizat
PONTURI PARIURI
Villarreal - Juventus: Cine câștigă „șahul” dintre Emery și Allegri? Trei PONTURI pentru un duel care se anunță foarte tacticizat
Academica Clinceni - CSU Craiova: Un nou meci cu scor record în Liga 1? Cum arată ACUM cotele de la pariuri + trei PONTURI
PONTURI PARIURI
Academica Clinceni - CSU Craiova: Un nou meci cu scor record în Liga 1? Cum arată ACUM cotele de la pariuri + trei PONTURI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează