GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Villarreal - Juventus: Cine câștigă „șahul” dintre Emery și Allegri? Trei PONTURI pentru un duel care se anunță foarte tacticizat

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2022 08:10

Villarreal - Juventus se joacă marți, de la 22:00, în prima manșă din optimile Ligii Campionilor. Confruntarea îi va pune față în față pe Unai Emery și Massimiliano Allegri, doi antrenori îndrăgostiți de defensivă în meciurile importante.

Calificarea „submarinului galben” în optimile din Liga Campionilor a dat peste cap toate calculele. Villarreal a mers la Bergamo și a subordonat-o pe Atalanta pentru a-și continua drumul în competiția bogaților, alături de Manchester United. Dincolo, Juve a câștigat lejer grupa cu Chelsea, Zenit și Malmo.

Înaintea duelului cu Juve, Villarreal a remizat cu Real Madrid, 0-0, iar apoi a învins-o clar pe Granada, scor 4-1. De cealaltă parte, „Bătrâna Doamnă” s-a mișcat greu în Serie A: două remize de 1-1, cu Atalanta și Torino.

Ținând cont că nu mai contează golul marcat în deplasare și că returul a căpătat astfel o și mai mare importanță, Villarreal - Juventus pare tipul de dublă care se va decide la Torino, în manșa a doua.

Allegri n-a fost îndrăgostit de atac nici când Juve avea trupă grea, iar acum e cu atât mai focusat pe ofensivă. Italienii sunt departe de lupta la titlu, dar speră să găsească liber un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului.

Ibericii vor avea mai mult inițiativa, dar Unai Emery evita să joace ofensiv chiar și când era la PSG. Mereu îndrăgostit de tactică și organizare defensivă, Unai n-ar zice chiar nu unui joc închis.

Trei PONTURI pentru Villarreal - Juventus:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,65 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1.67 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,90 la Superbet
Chelsea - Lille: Toată atenția pe londonezii lui Tuchel! Trei PONTURI pentru un duel dezechilibrat în Liga Campionilor
PONTURI PARIURI
Chelsea - Lille: Toată atenția pe londonezii lui Tuchel! Trei PONTURI pentru un duel dezechilibrat în Liga Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează