GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Concordia Chiajna - CSA Steaua: Start în playoff și pentru „militari”! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga 2

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2022 11:18 / Actualizat luni, 21 martie 2022 14:28

Concordia Chiajna și CSA Steaua se întâlnesc azi, de la 18:00, într-o partidă care contează pentru prima etapă din playoff-ul Ligii a 2-a.

CSA Steaua ocupă loc de baraj la începutul playoff-ului. Gruparea din Ghencea se află pe poziția a 4-a, cu 37 de puncte. Dincolo, Concordia a intrat de pe locul 5, cu 36 de puncte. Chiar dacă acum se află în afara locurilor de baraj, trupa din Chiajna ar putea să ajungă să se lupte pentru un loc de Liga 1 pentru că roș-albaștrii nu au drept de promovare în acest sezon.

În sezonul regular, CSA Steaua și Concordia au terminat la egalitate, 0-0, o confruntare care s-a desfășurat în Ghencea. Ilfovenii vin după remiza cu Politehnica Timișoara, 0-0, și succesul cu FC Buzău, 1-0.

Trupa pregătită de Daniel Oprița traversează o perioadă excelentă și are 4 victorii la rând în Liga a 2-a. În ultima etapă a sezonului regular, CSA a trecut de Metaloglobus, 3-1.

În prima etapă din playoff, liderul Petrolul Ploiești a termiant la egalitate derby-ul cu U Cluj, 0-0, în timp ce Hermannstadt, ocupanta locului 2, a câștigat cu 2-0 meciul cu Unirea Slobozia.

Trei PONTURI pentru Chiajna - CSA Steaua:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,55
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,47
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,65

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează