GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Dinamo: Derby de România ne aduce CINCI pariuri interesante! Cine e favorit să marcheze + cine are șanse mari să primească „galben”

Articol de - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 07:00

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la 21:00, într-o partidă care va umple, din nou, Arena Națională! Derby de România va aduce cel puțin 35.000 de spectatori pe cel mai mare stadion al țării, asta chiar dacă ambele formații traversează perioade modeste în Liga 1.

FCSB e abia pe locul 9 și n-a reușit să câștige încă sub comanda lui Edi Iordănescu. Roș-albaștrii au trei etape fără succes (două înfrângeri și un rezultat de egalitate) și sunt la 12 puncte distanță de liderul CFR Cluj. Dincolo, Dinamo stă și mai prost. Trupa din Ștefan cel Mare abordează derby-ul de pe un dezamăgitor loc 14 și vine după patru înfrângeri consecutive! Totuși, între FCSB și Dinamo sunt doar trei puncte diferență.

Dacă aruncăm o privire pe duelurile directe, atunci o să observăm că Dinamo a ieșit ultima dată pe „plus”. „Câinii” au câștigat cu 1-0 în meciul din Cupa României, dar stau ceva mai rău când se trage linie la duelurile din campionat.

11 goluria încasat Dinamo în primele 7 etape - a doua cea mai slabă apărare din Liga 1

FCSB s-a impus în ultimele două întâlniri din Liga 1. 3-2 pe Arena Națională și 1-0 în Ștefan cel Mare. Totuși, nu trebuie să derulăm prea mult în spate pentru a găsi ultimul succes al alb-roșilor în fața rivalilor în campionat.

În 2020, în sezonul regular, Dinamo o bătea cu 2-1 pe FCSB, prin golurile lui Lazăr și Sin. Pentru FCSB marca Tănase, iar Iulian Cristea mergea mai devreme la cabine, fiind eliminat

Keșeru are cele mai mari șanse să marcheze

Roș-albaștrii speră ca revenirea lui Claudiu Keșeru să impulsioneze lucrurile în atacul vicecampioanei. De altfel, Keșeru este cotat de agențiile de pariuri cu prima șansă de a marca pe Arena Națională. Un gol înscris de Keșeru, în orice moment al meciului, primește o cotă de 2,15, în timp ce cota pentru ca primul gol al meciului să fie semnat de Keșeru se ridică la 4,50.

Dinamoviștii, în prim-plan la cartonașe

Derby-urile dintre FCSB și Dinamo au fost mai mereu tensionate, iar pariorii pot profita de acest lucru și acum. Cine mizează pe cel puțin șapte cartonașe galbene în meci primește o cotă de 2,10, în timp ce un cartonaș roșu vine cu o cotă de 2,80. Deian Sorescu (cotă 2,18) și Alexandru Răuță (2,20) sunt jucătorii care au cele mai mari șanse să fie avertizați cu cartonaș galben, după statisticile oferite de casele de pariuri.

Vezi aici alte TREI PONTURI pentru FCSB - Dinamo:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  12 Septembrie 2021, 11:24

Hai Dinamo!!! Să dea Dumnezeu să fie MĂCAR 25.000 de spectatori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează