GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Frankfurt - Dortmund: Profită Borussia de pasul greșit al lui Bayern? Trei PONTURI pentru ultimul meci al zilei în Bundesliga

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 12:41 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 14:03

Eintracht Frankfurt primește vizita Borussiei Dortmund, azi, de la 19:30, în partida care închide ziua din Bundesliga. Va fi o șansă excelentă pentru Dortmund, care a primit un cadou nesperat de la Bayern și se poate apropia de liderul la zi din campionat.

Înfrângerea lui Bayern Munchen în fața lui Monchengladbach ar putea anima lupta la titlu în Bundesliga. Bavarezii au cedat cu 1-2 chiar pe teren propriu, în primul meci din 2022. Dacă va câștiga azi, Dortmund ar putea reduce la șase puncte diferența față de rivala din Munchen.

Dar nu va fi deloc ușor pentru Haaland și Reus. Frankfurt e pe locul 6, a închis anul cu 3 înfrângeri consecutive și luptă cu șanse reale în acest sezon pentru un loc în TOP 4, adică pentru potul din grupele Ligii Campionilor.

Dincolo, Dortmund a tras cortina peste 2021 gâfâind. Înfrângere cu Hertha, la Berlin, 2-3, în ultimul meci al anului, și doar 2 succese în ultimele 5 etape din campionat. Foarte puțin pentru o echipă care vrea să se lupte cu Bayern la titlu.

Opt absențe are Dortmund pentru acest meci! Marco Rose nu va putea conta, printre alții, pe Akanji și Zagadou, pe Schmelzer, dar nici pe portarul Burki sau pe Reyna.

Trei PONTURI pentru Frankfurt - Dortmund:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,47 la Superbet
Real Madrid - Valencia: Duel tare azi în La Liga! Cote excelente pentru două pariuri speciale la meciul de pe Bernabeu
PONTURI PARIURI
Real Madrid - Valencia: Duel tare azi în La Liga! Cote excelente pentru două pariuri speciale la meciul de pe Bernabeu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează