GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Hertha - Bayern Munchen: Campioana vine fără milă la Berlin! Cum mărim cota pentru victoria lui Bayern

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2021 13:56 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 13:56

Hertha - Bayern Munchen se joacă azi, de la 21:00, în debutul etapei a 20-a din Bundesliga. Campioana Germaniei vine la Berlin cu gândul de a bifa a 5-a victorie consecutivă și a pune zece puncte înaintea lui Leipzig, echipă de pe locul secund.

În ultimele două meciuri directe din Bundesliga, Bayern i-a dat de fiecare dată câte patru goluri lui Hertha, cu mențiunea că berlinezii au reușit și ei să marcheze de trei ori chiar la cea mai recentă confruntare, 4-3 de la Munchen.

Bayern și Hertha traversează perioade total diferite! Echipa lui Hansi Flick se pregătește, cel mai probabil, de un nou titlu în Germania, în timp ce Hertha se află într-o situație foarte grea, în subsolul clasamentului.

Băieții antrenați de Dardai sunt pe locul 15 în Bundesliga, cu 17 puncte, la egalitate cu Bielefeld, formație aflată pe loc de baraj. Hertha are trei înfrângeri la rând și n-a mai câștigat un meci în campionat de cinci etape. Berlinezii o învingeau pe Schalke, în primele zile din 2021, scor 3-0, iar apoi au adunat patru înfrângeri și o remiză, reușind să înscrie doar trei goluri în cinci meciuri.

Bayern Munchen a marcat 57 de goluri în 19 etape și are, de departe, cea mai bună ofensivă din Germania. De cealaltă parte, Hertha are a treia cea mai slabă apărare din campionat, iar semnele nu sunt tocmai încurajatoare înaintea unui duel cu un adversar ca Bayern Munchen.

PONT: Victorie Bayern și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,60 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Fiorentina - Inter: Oaspeții n-au mai câștigat de șapte ani la Florența, în campionat! Trei pariuri pentru duelul zilei în Serie A

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează