GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Ponturile zilei din Zweite Bundesliga și analizele celor patru partide în care joacă TOP 3

Imagine de la Karlsruher SC v SV Darmstadt 98, de ieri, 2-0, foto: Guliver/gettyimages
Imagine de la Karlsruher SC v SV Darmstadt 98, de ieri, 2-0, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 11:01

PONTURILE ZILEI. După ce ieri Heidenheim, ocupanta locului 4, a pierdut în deplasarea de la Bochum (0-3), azi este rândul primelor trei clasate să intre în scenă în Zweite Bundesliga. 

Chiar dacă fotbalul a revenit după o lungă pauză, fotbalul german din primele două ligi nu a fost foarte diferit față de ceea ce ne obișnuise, motiv pentru care și ziua de azi trebuie privită la fel. 

Înaintea reluării exista temerea că perioada de inactivitate va face ca partidele să fie mai puțin spectaculoase, însă, cel puțin în privința golurilor, Bundesliga și Zweite Bundesliga nu s-au dezmințit. Așadar, fără a ne teme, în acești termeni, de partidele de duminică, să vedem ce putem paria. 

Arminia Bielefeld - Osnabruck

Pont: 1 solist, cota 1.67 (Betfair)
Liderul clasamentului, Arminia Bielefeld, joacă cu Osnabruck, o echipă clasată pe locul 13 și aflată la 4 puncte de retrogradarea directă. În runda următoare, pe Arminia o așteaptă o deplasare dificilă, la Hamburg, așa că nu își poate permite pași greșiți astăzi. 

Contra celor de la Osnabruck, Bielefeld nu are motive să ezite: stă foarte bine în meciurile directe, are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Zweite și se descurcă foarte bine la fazele fixe, 25% dintre golurile sezonului venind în urma unor astfel de acțiuni. Avancronica completă este aici

Greuter Furth - Hamburg

Pont: Pauză sau final X, cota 1.86 (Superbet)
Ocupanta locului 3, Hamburg, joacă în deplasare la Greuther Furth, echipa de pe locul 5. La această dispută ne așteptăm la un rezultat de egalitate, ca o medie a numeroaselor minusuri și plusuri ce caracterizează cele două formații. Iată câteva dintre acestea: Hamburg nu a pierdut niciodată cu Furth, însă nici nu a impresionat în acest sezon, care poate fi caracterizat, mai degrabă, ca fiind mediocru. 

Hamburg nu a fost niciodată net superioară lui Furth în cele 8 meciuri directe, toate partidele bifând maximum două goluri marcate (sub 2.5). Un alt argument e acela că Hamburg, dacă nu pierde, rămâne la 8 puncte de Furth, cu 8 etape înainte de final. Nu în ultimul rând, Hamburg e echipa care a luat cele mai puține cartonașe galbene dintre toate participantele din Zweite, ceea ce sugerează o agresivitate redusă. Avancronica completă este aici.

Wehen - Stuttgart

Pont: X2 și 2+, cota 1.46 (Superbet)
Stuttgart, ocupanta locului secund, joacă în deplasare la penultima clasată. Wehen e cea mai slabă formație de teren propriu din campionat, iar sezonul modest de până acum se datorează, în principal, unei linii defensive foarte slabe. 

Atacul nu poate face față în aceste condiții, cu atât mai mult cu cât stă aproape într-un singur om, Manuel Schäffler, care a marcat 15 dintre cele 31 de goluri ale echipei. Oaspeții pot profita de aceste lucruri, mai ales că nu se descurcă rău în deplasare, acolo unde marchează aproape meci de meci. Avancronica completă este aici

St. Pauli - Nurnberg

Pont: Mai multe goluri în repriza a doua, cota 2.04 (Fortuna)
Dacă meciurile ar fi durat o singură repriză, St. Pauli ar fi fost pe locul 3, la un singur punct de poziția de lider. Din păcate pentru ea, ultimele 45 de minute sunt submediocre. Dar nici Nurnberg nu stă bine la acest capitol. Cele două formații au serioase probleme defensive după pauză, St. Pauli încasând 20 din cele 32 de goluri primite în a doua jumătate, iar Nurnberg, 26 de goluri din 45. 

Înaintea etapei, St. Pauli e pe locul 12, Nurnberg e pe 15, și amenințarea retrogradării este cât se poate de reală pentru cele două combatante. Motiv pentru care soarta celor 3 puncte este extrem de importantă, deci ne putem aștepta la o partidă tensionată. 

Vezi alte pariuri sportive:

Două ponturi și câteva detalii interesante despre partida Koln - Mainz

Punctele forte ale lui Union Berlin înaintea meciului cu Bayern și ponturile pentru pariori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează