GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Athletic Bilbao: „Galacticii” vor să mențină ritmul perfect! Două pariuri pentru un meci tensionat în La Liga

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 15:39 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 15:39

Real Madrid primește vizita lui Athletic Bilbao într-o partidă care contează pentru etapa a 19-a din campionatul Spaniei. Meciul va începe la ora 23:00 și îi dă șansa Realului de a le egala la puncte Sociedad și Atletico Madrid, fruntașele din acest moment.

În Spania s-au jucat, până în prezent, 13 etape, dar Real va bifa acum un meci din runda cu numărul 19. De ce? Pentru că granzii din Spania vor fi implicați, în momentul desfășurării normale a rundei a 19-a, în noul format din Supercupa Spaniei, acolo unde participă finalistele din sezonul trecut al Cupei și primele două locuri din campionatul precedent.

Acest meci în avans n-o încurcă deloc pe Real Madrid, care traversează o formă fantastică, dar vine cum nu se poate mai rău pentru Bilbao. Athletic n-a mai câștigat de trei runde și a picat până pe locul 13, cu doar 14 puncte adunate din primele 12 jocuri.

Real are trei victorii la rând (două în La Liga și una în Liga Campionilor) și „galacticii” par că și-au găsit din nou ritmul perfect. Echipa lui Zidane atacă a 8-a victorie stagională și egalarea lui Sociedad și Atletico Madrid (ambele cu 26 de puncte în prezent).

Cinci dintre ultimele șase confruntări directe dintre Real și Bilbao au adus goluri puține (sub 2,5 goluri). În sezonul trecut, în două meciuri am văzut un singur gol. A fost 0-0 la Real acasă și 1-0 pentru madrileni în deplasarea de la Bilbao.

CE PUTEM PARIA LA REAL MADRID - ATH. BILBAO:

  • Peste 25,5 faulturi în meci - cotă 1,85 la Unibet
  • Raul Garcia primește „galben” - cotă 3,25 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Werder Bremen - Borussia Dortmund: Îndrăgostiți de GG-uri! Cotă excelentă pentru ca istoria să se repete și azi

Viitorul - Botoșani: Rednic mai face o încercare! Două PONTURI cu cote bune pentru un meci cu pretenții de playoff

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează