GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Simona Halep, favorită nr. 1 la Roland Garros, în septembrie. Surpriză, cine e a doua favorită

Simona Halep este văzută drept favorită la Roland Garros
Simona Halep este văzută drept favorită la Roland Garros

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 12:21

Simona Halep e favorita numărul 1 la Roland Garros, conform caselor de pariuri. Roland Garros a fost amânat pentru perioada 20 septembrie - 4 octombrie. Jucătoarea noastră s-a impus în 2018 în Grand Slam-ul de la Paris, acolo unde a mai jucat alte două finale, ambele pierdute. 

După înfrângerile înregistrate la Roland Garros în finalele din 2014 și 2017, în fața Mariei Sharapova și a lui Jelena Ostapenko, Simona Halep, loc 2 WTA, a reușit să se impună în 2018 pe zgura din capitala Franței, învingând-o în ultimul act pe Sloane Stephens cu scorul de 2-1. Anul trecut a bifat doar sferturile de finală, părăsind competiția după ce a pierdut în fața Amandei Anisimova cu 0-2. 

Simona e favorită nr. 1 la Roland Garros

Ediția din acest an a fost reprogramată pentru perioada 20 septembrie - 4 octombrie, iar Superbet o cotează drept principală favorită pe constănțeancă. 

Simona Halep, 28 de ani, are cota 6.00 pentru a se impune la Roland Garros și cota 1.10 pentru a nu câștiga turneul. A doua în topul favoritelor e Serena Williams, cu o cotă de 9.00, urmată de Muguruza, care are cota 10.00. 

Câștigătoarea de anul trecut, Ashley Barty, e cotată abia cu șansa a patra și cu o cotă de 11.00, în vreme ce Bianca Andreescu e creditată cu o cotă de 12.00, la egalitate cu Kiki Bertens. Kim Clijsters, 36 de ani, revenită în activitate după o absență de 7 ani, are cota 150.00. 

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep le-a arătat fanilor ce modificare și-a făcut în casă: „Este minunat să îl văd de fiecare dată când intru în această cameră”

Wimbledon, ANULAT din cauza COVID-19. Decizie drastică a singurului turneu de Grand Slam pe iarbă + de ce nu va fi afectat financiar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valyomanid4
valyomanid4  •  03 Aprilie 2020, 13:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close