GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de azi! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi la pariuri

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 11:12 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 12:17

Ziua de duminică ne propune mai multe meciuri spectaculoase, dar trei dintre ele ar putea să-și facă, fără probleme, loc pe biletele noastre de azi. Ne așteptăm la goluri multe și putem prinde cote foarte bune.

Vom face opriri în Anglia, Italia și Olanda pentru a descoperi împreună care sunt partidele cu șanse mari de a vedea ”peste 2,5 goluri”.

LEEDS - ARSENAL | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,75

Leeds - Arsenal este tipul de partidă care aduce goluri doar de la ”afiș”. Vorbim despre formații ofensive, îndrăgostite de gol, așa că sunt șanse bune să avem spectacol și în această după-amiază. Leeds a început neașteptat de bine sezonul, dar formația lui Bielsa s-a stins puțin și a coborât până pe locul 15. Nici ”tunarii” nu se simt deloc bine sub comanda lui Arteta și au trei înfrângeri în ultimele cinci runde. Arsenal e pe locul 12.

NAPOLI - AC MILAN | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,85

Napoli - AC Milan e derby-ul rundei a 8-a din Serie A, iar confruntarea de pe ”San Paolo” se anunță foarte spectaculoasă. Cele două formații sunt despărțite de trei puncte, iar gazdele ar putea urca pe prima poziție dacă vor câștiga azi. De asemenea, în cazul unui succes, liderul Milan ar reface diferența de patru puncte față de Juventus, formație aflată acum pe locul secund. Ultimele patru confruntări directe cu Napoli gazdă au adus cel puțin trei goluri!

TWENTE - PSV | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,70

Pentru partida care închide biletul nostru de goluri mergem în Olanda, la confruntarea dintre Twente (locul 5) și PSV (locul 3). Ambele echipe au o medie de peste două goluri marcate pe meci în aceste prime opt etape scurse din Eredivise. Atât Twente cât și PSV au fost implicate în ultimele cinci meciuri în confruntări spectaculoase, cu cel puțin trei goluri marcate. Partida directă are șanse mici să strice seria jocurilor cu multe faze de poartă, așa că ne așteptăm la goluri și de această dată.

Vezi și alte PONTURI de azi:

Hermannstadt - Astra: Tensiune în subsolul clasamentului! Două ponturi excelente pentru un meci echilibrat

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close