GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Trei meciuri spectaculoase pentru biletul tău de azi! Unde se dau goluri multe și ce cote poți să prinzi la pariuri de „Boxing Day”

Articol de - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 12:10 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 12:10

Mai multe campionate importante din Europa sunt în vacanță, dar fotbalul continuă de Sărbători în Anglia, Belgia și Scoția, așa că avem cu ce să ne delectăm în a doua zi de Crăciun.

Pentru etapa de „Boxing Day” am analizat oferta și am ales trei meciuri spectaculoase unde sunt șanse destul de ridicate să vedem goluri multe. În plus, cotele pentru ”peste 2,5 goluri” nu sunt deloc de neglijat și ar putea ajuta biletul tău de azi.

ARSENAL - CHELSEA | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,90

Arsenal - Chelsea este derby-ul din acest an de „Boxing Day”, iar meciul de pe Emirates se anunță unul extrem de interesant. „Tunarii” au mari probleme în campionat și se confruntă cu cel mai slab sezon din 1975 încoace. De cealaltă parte, Chelsea se luptă în fruntea ierarhiei și vrea să mai reducă din distanța de șase puncte care o separă de liderul Liverpool. În general, meciurile dintre Arsenal și Chelsea sunt spectaculoase și așa credem că va fi și de această dată, asta chiar dacă Arteta pare un antrenor orientat mai mult spre defensivă în confruntările importante.

HAMILTON - CELTIC | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,40

Hamilton - Celtic este cel mai dezechilibrat duel din lista noastră de azi. Celtic e obligată să câștige pentru a mai reduce din diferența uriașă față de liderul Glasgow Rangers. Trupa lui Ianis Hagi are 53 de puncte, în timp ce Celtic are doar 37 de puncte, ce-i drept cu trei meciuri mai puțin disputate. Hamilton e pe penultimul loc în Scoția și are cea mai slabă apărare din campionat. Ultima confruntare directă cu Hamilton gazdă s-a terminat cu victoria clară a lui Celtic, scor 4-1.

BRUGGE - EUPEN | PESTE 2,5 GOLURI - cotă 1,58

Club Brugge vrea să rămână pe prima poziție în Belgia și după confruntarea cu Eupen, din etapa a 19-a. Gazdele au 36 de puncte, cu două mai mult decât Genk, formație aflată pe poziția a 2-a în Jupiler League. Eupen e neînvinsă în ultimele cinci meciuri din campionat, dar oaspeții de azi încă au de recuperat după un start slab de sezon. Eupen are 20 de puncte și e pe locul 12. Patru dintre ultimele cinci meciuri directe au adus minimum patru goluri, așa că ne așteptăm și azi să vedem un meci deschis, cu goluri multe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close