GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Fortuna s-a lansat in Romania deschizand 600 locatii intr-o saptamana

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2015 12:34

Fortuna a intrat pe piata romaneasca cu o abordare spectaculoasa, deschizand in doar cateva zile peste 600 agentii de pariuri. De la primul pas, Fortuna a putut pune la dispozitia clientilor sai 400 locatii, anuntandu-si astfel, intr-un mod practic, intentiile pe care le are si in Romania. Compania are un plan de dezvoltare care prevede ca pana la sfarsitul anului sa mai deschida cel putin 100 agentii.

Vorbind despre planurile pe care Fortuna le are pentru piata romaneasca, CEO Marco Falchetto a declarat: “Avem o experienta dobandita in peste 25 de ani de activitate in Europa Centrala si de Est, unde am dezvoltat un brand puternic si de incredere, ceea ce ne-a adus statutul de lideri pe aceasta piata. Vrem sa introducem si in Romania acelasi model de business si vom implementa, in ultimul trimestul al acestui an, o platforma de pariuri online care, impreuna cu cele peste 700 locatii, ne va aduce o cota de piata semnificativa.

In momentul de fata, la Fortuna, va puteti bucura de cele mai mari cote si cea mai variata oferta de pariuri, toate sustinute de promtitudine la plata premiilor. Fortuna va continua sa investeasca in Romania atat in online cat si in retail”

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu vedeta, reacția de la Floreasca (exclusiv)


Comentarii (1)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  10 Octombrie 2015, 11:02

HAHAHA .. Fortuna = Public Bet .. public a intrat in insolventa .. asa ca au schimbat numele ca sa nu plateasca taxe impozite etc .. articolul asta reclama mascata :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează