GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Peste 800.000.000 euro cheltuite pe transferurile din Premier League! Vezi cine e pe plus, câte echipe sunt pe minus și cine a făcut cele mai răsunătoare achiziții!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 11:29 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 11:38

Perioada de transferuri ține până pe 16 octombrie! Primele 4 etape vor fi de test pentru antrenori care vor vedea unde trebuie să decidă care le sunt posturile deficitare, unde aduc dublură și unde forțează chiar aducerea unui jucător pe care să vină pentru post de titular. Până pe 5 octombrie mai pot fi aduși jucători din afara Angliei. Apoi, între 6-16 octombrie, se mai pot face transferuri doar între echipe engleze. Deschide cont la Superbet și pornește în noul sezon cu Bonusul de bun Venit Online, acordat la primele 3 depuneri!

Minus 500 milioane euro!

Așadar, un mercato prelungit, o perioadă de transferuri începută pe 27 iulie, care totuși nu a avut strălucirea celor de până acum. Deși... bani s-au supercheltuit și în mod previzibil, mai toată lumea e pe minus. În total, jumătate de miliard de Euro, diferența negativă dintre veniturile din transferuri (aproximativ 300 milioane euro) și sumele plătite pentru aducerea de jucători (aproximativ 800 milioane euro). Poți paria la cele mai bune cote pe meciurile în care vor fi aruncate în luptă noile transferuri!

Cine mai respectă fair play-ul financiar?

Pare că nimeni nu învață nimic și nu există un respect pentru fair play-ul financiar, introdus de UEFA în urmă cu 10 ani. Un club trebuie să nu cheltuie mai mult decât încasează. Dar cui îi pasă de asta? Mai ales când vine vorba despre echipele mari. Era normal ca să le copieze acest model negativ și echipele mai mici. Așa se face că momentan, 17 dintre cele 20 de echipe din Premier League pornesc sezonul având deja cheltuieli mai mari decât veniturile.

Doar Brighton (15.95 milioane euro), Leicester (26.20 milioane euro) și Liverpool (pe plus cu 2.9 milioane euro) sunt echipele care nu sunt în pierdere.

Chelsea e echipa cea mai „în gaură” financiară. Pare că The Blues vor și o interdicție pentru încălcarea fair playului financiar, după ce-au primit interdicție să mai transfere, fiindcă au încălcat regulile privind transferurile fotbaliștilor minori. Deja au un minus de aproape 150 milioane euro. 

Caz special la Burnley, unde avem zero peste tot: si la sumele cheltuite pe jucătorii aduși, dar și la sumele încasate pentru cei care au plecat.

MilionsExit la Londra, nu la Manchester!

Chelsea deține momentan podiumul în ceea ce privește achizițiile. Cele mai scumpe trei achiziții de până acum în perioada de transferuri pentru sezonul 2020-2021 au fost venirile pe Stamford Bridge ale lui Kai Havertz – 81 milioane de euro (adus de la Leverkusen), Timo Werner 53 milioane de euro (adus de la  RB Leipzig) și Ben Chilwell 52.20 milioane de euro (adus de la Leicester). Lampard a mai cheltuit alte 40 de milioane pentru aducerea lui Ziyech de la Ajax. Vezi oferta de Speciale pentru fiecare meci din Premier League și fă profit mizând pe jucătorii nou veniți în cel mai bogat campionat!

Campioana Liverpool a transferat momentan un singur jucător, pe fundașul stânga Tsimikas, venit de la Olympiakos, pentru 13 milioane de euro. City și Pep au visat la Messi dar până la urmă,  totul a rămas doar o nălucire. Au revenit după împrumuturi, 13 jucători, a fost promovat și un jucător din academia proprie (Taylor Harwood-Bellis, 18 ani) și s-au cumpărat 4 jucători, Issa Kabore (fundaș dreapta burkinadez, venit de la Mechelen pentru 4.5 milioane de euro), Yan Koto (brazilian de 19 ani care evoluează tot pe postul fundaș dreapta, adus de la Coritiba pe 6 milioane de euro) și… pentru că deja poate ți s-au părut “bani pe jos” pentru City aceste sume… două transferuri mai consistente: Ferran Torres, venit de la Valencia pentru 23 milioane de euro (superafacere pentru Pep, din moment ce aripa dreaptă e evaluată la 45 milioane euro) și fundașul central Nathan Ake, pentru care Cetățenii au plătit 45.3 milioane euro lui Bournemouth.

Ceilalți SuperGrei ce-au făcut?

Celelalte 3 echipe din Big Six (că e greu de crezut să se bată cineva la locurile din Big Four care te califică în grupele Ligii Campionilor, iar bătălia pentru titlu pare că se va da tot între Liverpool și City și în sezonul care începe azi), Manchester United,  Arsenal și Tottenham s-au remarcat doar prin aducerea brazilianului Gabriel Magalhaes, fundaș central de 22 de ani, pe care Tunarii au plătit 26 milioane euro lui Lille, a mijlocașului defensive Donny van de Beek de la Ajax (39 milioane euro achitate de Diavolii Roșii), respective a lui Giovani Lo Celso, mijlocaș defensiv Argentinian care deține și cetățenie italiană, pentru care Mourinho a virat 32 milioane de euro lui Betis Sevilla și l-a transferat la Tottenham. 

12 SuperCifre la startul sezonului (cu 5 săptămâni înainte de încheierea perioadei de transferuri):

Cei mai mulți jucători au plecat de la o echipă: 18 fotbaliști s-au despărțit de Brighton!
Cei mai puțini jucători plecați sunt de la Leeds, 2!
Cei mai mulți jucători au venit la Arsenal, 9!
Câte un singur jucător au transferat până acum Liverpool și Leicester!
Cel mai numeros lot este al lui Chelsea: 36 de jucători
Cele mai reduse numeric loturi sunt ale lui Burnley și West Ham, câte 24 de jucători.
Cel mai valoros lot este al lui Manchester City, 1,04 miliarde euro.
Cel mai puțin valoros lot este al lui West Bromwich Albion, 77 milioane euro.
Cei mai mulți strâini sunt în lotul lui Chelsea: 26.
Cei mai puțini jucători străini sunt la Burnley, 10.
Cea mai mare medie de vârstă e a lotului lui Crystal Palace: 28.5 ani
Cea mai redusă medie de vârstă e a lotului lui Leeds: 24.8 ani.

SuperSocial îți arată ce pariază: Grande Craioveanu și SuperMister Ilie!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe doi fotbaliști legendari pentru fotbalul românesc: însuși Ilie Dumitrescu și pe Gică Craioveanu. Vezi în SuperSocial pe ce meciuri pariază cei doi SuperAmbasadori! Este că vor avea pe bilete și meciuri din noul sezon al Premier League?  

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe supercampionatul Angliei! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

CITEŞTE ŞI: 

În loc de fiesta, siesta! Startul noii ediții din La Liga găsește principalele patru favorite odihnindu-se. Pe cine mizezi în noul sezon?

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează